Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συρρικνώνεται το εκλογικό σώμα στις εκλογές ελέω Αυγενάκη!!! (το μητρώο παραμένει κλειστό...)


Ημέρα εκλογών η σημερινή, μια διαδικασία που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον... καθώς για πρώτη φορά γίνεται με διαφορετικό σύστημα, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη-σωματεία της Ένωσης να ψηφίσουν ξεχωριστά για πρόεδρο και για τα μέλη του νέου Δ.Σ.


Επίσης, είναι γνωστό πως οι υποψηφιότητες για την ανάληψη της ηγεσίας της ΕΣΚΑΣΕ είναι αυτή τη φορά δύο, καθώς εκτός του τωρινού προέδρου Χάρη Μελετίου, την προεδρία διεκδικεί και ο Παναγιώτης Ανδρέου.


Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί (27/6-10:30) στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Θηβαίων και δικαίωμα ψήφου δεν θα έχουν όλα τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ, παρά μόνο οι 25 σύλλογοι που είναι εγγεγραμμένοι στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α. και οι οποίοι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, έχοντας καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές προς την Ένωση για τα έτη 2018, 2019, 2020 και 2021, που είναι 5€/έτος.


Τα σωματεία που δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, θα μπορούν να παρίστανται στη Γενική Συνέλευση λαμβάνοντας το λόγο και συμμετέχοντας αν επιθυμούν, στη συζήτηση.


Στις σημερινές εκλογές, οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι Χάρης Μελετίου και Παναγιώτης Ανδρέου, θα διεκδικήσουν για την επόμενη 4ετία τα ηνία του μπάσκετ της Περιφέρειας, ενώ τα 14 υποψήφια μέλη θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες 9-10 θέσεις που θα προκύψουν στο νέο Δ.Σ.


Και αυτό, γιατί στο νέο 11μελές συμβούλιο, εκτός του νέου προέδρου, σε εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται και ο υποψήφιος πρόεδρος που δεν εκλέχθηκε, εφόσον έχει πιάσει το όριο του 25% των ψήφων, δηλαδή να έχει πάρει 7 ψήφους από τους 25 συνολικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα εκλεγούν 9/14 μέλη, διαφορετικά 10/14.


Οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν έως 8 υποψήφια μέλη και 1 για τη θέση του προέδρου.


Πηγή: Stereabasket

Συρρικνώνεται το εκλογικό σώμα στις εκλογές ελέω Αυγενάκη!!! (το μητρώο παραμένει κλειστό...) Reviewed by THE REFEREES on 10:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.