Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Η εκ νέου προσφυγή Φασούλα στο Πρωτοδικείο την ημέρα του συμβουλίου της ΕΟΚ!!!

 


Οι Γκρίζοι Λύκοι επιβεβαιώθηκαν σε ένα ακόμα αποκαλυπτικό άρθρο και συγκεκριμένα σ' αυτό... υπό τον τιτλο "Μύλος": Νέα προσφυγή Φασούλα στο Πρωτοδικείο Αθηνών!!! (την ώρα του συμβουλίου της ΕΟΚ θα εκδικάζεται η υπόθεση...)


Πριν από λίγη ώρα το Sport24 αναφέρεται στο θέμα, επισημαίνοντας:


Νέα δεδομένα στο θέμα της ΕΟΚ με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα να προσφεύγει στο Πρωτοδικείο για να κηρυχθεί έκπτωτη η τωρινή προσωρινή διοίκηση. Τα δεδομένα στο θέμα της ΕΟΚ συνεχώς αλλάζουν με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα να προσφεύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να κηρυχθεί έκπτωτη η τωρινή προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Την ίδια σκέψη κάνει και η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου που σκέφτεται και εκείνη με τη σειρά της να προσφύγει στο Πρωτοδικείο για τον ίδιο λόγο. Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα ζητάει να οριστεί νέα προσωρινή διοίκηση, ενώ η απόφαση αναμένεται να παρθεί το μεσημέρι της Τρίτης (15/6) από το Πρωτοδικείο Αθηνών, την ώρα μάλιστα που έχει οριστεί το ΔΣ στην ΕΟΚ.


Το ίδιο ανέφερε και το SDNA:


Ο Παναγιώτης Φασούλας προσέφυγε στο Πρωτοδικείο, με σκοπό να κηρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Νέα δεδομένα στο θέμα της προεδρίας της ΕΟΚ. Ο Παναγιώτης Φασούλας, που είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων για την επόμενη μέρα της ομοσπονδίας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο, ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Η παράταξη Φασούλα ζητάει να οριστεί νέα προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ, ενώ η απόφαση αναμένεται να παρθεί το μεσημέρι της Τρίτης (15/6) από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Η εκ νέου προσφυγή Φασούλα στο Πρωτοδικείο την ημέρα του συμβουλίου της ΕΟΚ!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.