Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πίσω ολοταχώς έκανε ο Πηλοϊδης για το ματς Μαρούσι - Πανερυθραϊκός!!! (οι έξι διαιτητικές σελίδες που ...εξαφανίστηκαν)


Πίσω ολοταχώς έκανε ο Τάσος Πηλοϊδης στο θέμα της διαιτησίας στο ματς Μαρούσι - Πανερυθραϊκός με διαιτητές τους Τσώνο, Κωνσταντινόπουλο και Δόλγυρα!!! 

Αν και μετά το ματς έλεγε στους παράγοντες ότι η διαιτησία της εν λόγω αναμέτρησης ήταν κακή και ότι έχει γράψει ...έξι σελίδες με τα λάθη, εν τούτοις, η παρατήρηση του ...έφυγε από το χέρι και κάπου παράπεσε!!!


Το ομολόγησε ο ίδιος ο Νίκος Ζαβλανός, μέλος της ΚΕΔ, όταν τον ρωτούσαν αν είχε λάβει την αξιολόγηση του υπαλλήλου της ΕΣΚΑΝΑ. "Η παρατήρηση Πηλοϊδη ήταν καλή για τους διαιτητές", έλεγε κάτι που επιβεβαιώνει τους Γκρίζους Λύκους που είχαν γράψει σχετικά υπό τον τίτλο Ο Τάσος Πηλοϊδης είδε το ματς Μαρούσι - Πανερυθραϊκός και αξιολόγησε τη διαιτησία!!! (τι είπε στα μέλη της ΚΕΔ...)  


Το θέμα της διαιτησίας, βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί στην ΚΕΔ και όπως φαίνεται, δεν θα συμβεί... Ό γέγονε γέγονε...
Πίσω ολοταχώς έκανε ο Πηλοϊδης για το ματς Μαρούσι - Πανερυθραϊκός!!! (οι έξι διαιτητικές σελίδες που ...εξαφανίστηκαν) Reviewed by THE REFEREES on 9:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.