Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Πάει" ο παλιός, καλός Βαγγέλης Λιόλιος!!! (τι θυμήθηκε και τι ξέχασε στη συνέντευξη που έδωσε...)


Κάποτε υπήρχε ένας καλός Βαγγέλης Λιόλιος...

Πλέον, φαίνεται ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του κι αυτό φαίνεται προς τα έξω. Για πρώτη φορά ο Βαγγέλης Λιόλιος επιτίθενται σε "οπαδικούς δημοσιογράφους", όπως τους χαρακτηρίζει, μιλάει εις βάρος των διαιτητών και της ελληνικής διατησίας και χαρακτηρίζει τις συμπεριφορές των ενώσεων "φασιστικές"!!! Αναφέρεται σε "φερέφωνα" που διαρρέουν ημερομηνίες...


Ξεχνάει προφανώς, ότι λόγω μιας υπουργικής απόφασης κατάφερε να κατέλθει στις εκλογές, ξεχνάει ότι χάρη στην ελληνική διαιτησία και στα σφυρίγματα αυτής, ο Προμηθέας "ανέβηκε τρένο" στην Α1, ξεχνάει ότι και οι "οπαδικοί δημοσιογράφοι" συνέβαλλαν στο να θεωρείται "ομάδα - μοντέλο"...


Τι άλλο ξεχνάει ο Βαγγέλης Λιόλιος; Τη σχέση του με τον Τάκη Τσαγκρώνη, τον οποίο τώρα "πετροβολάει", τα λόγια που έλεγε πριν από 1,5 χρόνο για τον Βασιλακόπουλο, ότι η προσωρινή διοίκηση έχει εκλεγεί νόμιμα από το Πρωτοδικείο Αθηνών, άρα δεν είναι "καταληψίες"...



Επίσης, ξέχασε, ένα πολύ απλό πράγμα: Να ζητήσει συγνώμη για τα όσα τραγικά συνέβησαν στην ημιτελική φάση, που δεν τιμούν κανέναν. Εκ μέρους των άμεσων συνεργατών του. Ορισμένα σημεία από τη συνέντευξη του:


  • Η πραγματικότητα είναι πως έχουμε καταληψίες στα γραφεία της ΕΟΚ. Η πρόταση του δικαστηρίου απέρριψε όλες τις προτάσεις όλων των δικηγορών. Αυτό σημαίνει ακυβερνησία.  Να φανταστείς ότι αυτοί οι καταληψίες έχουν βγει στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ, το οποίο μεταχειρίζονται ως κομματικό λάφυρο. 



  • Αυτά που ακούγονται για συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι από φερέφωνα. Αυτή την στιγμή υπάρχει ακυβερνησία, αλλά είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν εξελίξεις.


  • Ήδη για αύριο Τρίτη έχουν αναρτήσει πως θα γίνει Δ.Σ. στην ΕΟΚ. Ποιος το συγκάλεσε; Είναι παράνομο και αυθαίρετο. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε πολλά προβλήματα, έχουμε εθνική ομάδα, έχουμε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, αναπτυξιακά πρωταθλήματα, έχουμε αναλάβει και πρωτάθλημα στην Κρήτη και κανείς δεν ασχολείται.


  • Το λέω ωμά: τα λεφτά τα έφαγαν όλα! Όσα υπήρχαν! Όταν λέω τα έφαγαν, το εννοώ! Μέσα σε έναν μήνα δαπανήθηκαν 350.000 ευρώ χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Αυτό που έκαναν χρόνια, συνεχίζουν να το κάνουν χωρίς να υπολογίζουν καμία ομάδα, κανέναν νόμο, καμία αρχή, ούτε καν την δικαστική.


  • Ήδη έχουν ξεκινήσει οι νομικές ενέργειες. Αύριο θα γίνει μία από αυτές. Θα προασπίσουμε το συμφέρον του μπάσκετ. Εμένα με ενδιαφέρει το συμφέρον του αθλήματος, όχι το προσωπικό μου. 


  • Οι ενώσεις φέρονται στις ομάδες αυταρχικά, φασιστικά, δουλικά. 



  • Έπρεπε να είχαν γίνει… χθες οι εκλογές, όμως σέβομαι τους νόμους και τις διαδικασίες και θα είμαι συνεπής στις αποφάσεις του δικαστηρίου. Όταν λοιπόν υπάρξει καθαρό τοπίο, ποια θα είναι η νέα διοίκηση πρωτοδικείου, πότε θα γίνουν οι εκλογές, αρκεί να είναι νόμιμες. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά θα τις σεβαστούμε, όπως και τις ΚΥΑ. Αν δεν τις σεβαστούμε, θα γίνει αυτό με τους καταληψίες που έχουμε τώρα.


  • Υπήρχαν και καλές και κακές στιγμές, εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ανακοινώσεις διαφόρων ομάδων που δεν τιμούν το άθλημα και οπαδικοί δημοσιογράφοι που πυροδοτούσαν το κλίμα σε ένα ήδη ταλαιπωρημένο τοπίο. 


  •  Το τι έγινε στα πλέι-οφ και πώς αντιμετωπίστηκε η ομάδα είναι κάτι που ο κόσμος το είδε και το βλέπει χρόνια. Στο θέμα της διαιτησίας, αν πιστεύει κάποιος πως είναι όλα καλώς καμωμένα, τότε ζει σε παράλληλο σύμπαν. Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε η διάθεση όλων των ομάδων να αλλάξει η διοίκηση της ΕΟΚ που ελέγχει τη διαιτησία, άρα κάτι πρέπει να αλλάξει. 


  • Μπορεί λόγω εκλογών να ταυτίζεται με μένα, όμως σας θυμίζω πως και πέρυσι και πρόπερσι έγιναν διάφορα περιστατικά, οπότε δεν συμφωνώ πως οι διαιτησίες είχαν στόχο έμενα. Είναι νομίζω η επίδειξη δύναμης από κάποιους παράγοντες. Εγώ διαφωνώ κάθετα σε όλο αυτό. Θεωρώ πως, αν η επόμενη μέρα δεν είναι βασισμένη στη διαφάνεια, στην ισονομία και στην αξιοκρατία, το μπάσκετ θα πάει χειρότερα και όχι καλύτερα. Η διαιτησία είναι ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν και όχι ΤΟ πρόβλημα, όμως είναι κάτι ουσιαστικό.



  • Μετεκλογικά 100% πρέπει να ενώσω και όχι να διχάσω το μπάσκετ. Είναι μικρό για να το διχάσω. Όποιο ποσοστό και αν είναι αυτό, δεν μπαίνω σε εκβιαστικά διλήμματα. Το ότι εκφράστηκα πριν για μια διοίκηση που έχει κάνει κατάληψη στα γραφεία της ΕΟΚ είναι γιατί είναι επικίνδυνοι. Κάποτε ήταν μπροστά και μετά πήγαν πίσω το μπάσκετ. Τώρα το καταστρέφουν!



  • Έπρεπε να είχε αποχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια ο Βασιλακόπουλος. Δεν το έκανε, συμπεριφέρεται ως απόλυτος μονάρχης και καταστρέφει κάθε μέρα αυτό που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Θεωρώ πως αυτό που έχει στο μυαλό του είναι το εξής: εγώ δημιούργησα το μπάσκετ, εγώ και θα το καταστρέψω!


Πηγή: gnomip

"Πάει" ο παλιός, καλός Βαγγέλης Λιόλιος!!! (τι θυμήθηκε και τι ξέχασε στη συνέντευξη που έδωσε...) Reviewed by THE REFEREES on 4:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.