Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε δεινή θέση ο Λευτέρης Αυγενάκης!!! (καταρρέει το μητρώο συλλόγων...)

 


Φαίνεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απόφαση... του 
Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο δικαίωσε τα τέσσερα σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που είχαν προσφύγει κατά της απόφασης της Ένωσής τους να αποκλείσει τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση του Ιουλίου, η οποία δεν είναι εκλογική.


Πριν απ΄ αυτό η ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχε ρωτήσει τη γενική γραμματεία Αθλητισμού και η απάντηση που πήρε ήταν ότι από τα 71 σωματεία της Ένωσης μόνο τα 17 έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. επειδή είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ τα υπόλοιπα όχι.


Έτσι τα σωματεία προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ τους είχε κάνει και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΟΚ έχει ένα διαπραγματευτικό όπλο, προκειμένου στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου να λάβουν μέρος όλα τα μπασκετικά σωματεία... 


Σε δηλώσεις που έκανε χθες ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Άκτιον24 για την ΕΟΚ ανέφερε:



Στις Ολυμπιακές Ομοσπονδίες είχαμε 83% ανανέωση των διοικήσεων. Για πρώτη φορά έχουμε εκπροσώπηση των αθλητών στις διοικήσεις και θα έχουμε και εκπροσώπους των προπονητών. Η ΕΟΚ δεν μας ξέφυγε καθόλου. Όλα θα γίνουν με σωστό τρόπο και αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου, είναι γελασμένοι. Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που επιτρέπουν στην ΕΟΚ να διοικείται από μία προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον κο Βασιλακόπουλο. Δεν θέλω  να την σχολιάσω, αλλά από εκεί και πέρα ο νόμος και η διαδικασία θα εφαρμοστεί.  Όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Οι κανόνες που ισχύουν, ισχύουν για όλους, χωρίς καμία διάκριση.

Σε δεινή θέση ο Λευτέρης Αυγενάκης!!! (καταρρέει το μητρώο συλλόγων...) Reviewed by THE REFEREES on 10:51 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.