Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αντρίκεια τοποθέτηση: "Μην ασχολείστε με τους διαιτητές!!!" (μην ψάχνετε δικαιολογίες στα σφυρίγματα...)


 Ήταν μια αντρίκεια τοποθέτηση ενός ανθρώπου που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα... Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στο Sport24 και στον Βασίλη Σκουντή και να τι είπε για τη διαιτησία!!!



Εχω μια …unfair ερώτηση: Ποιον προπονητή θα σύστηνες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, στη θέση σου;


Στις δυο θητείες μου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τώρα στην Εθνική συνάντησα πολλούς σπουδαίους προπονητές. Εχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους συνεργάτες μου στο επιτελείο της Εθνικής, ήταν όλοι τους καταπληκτικοί και με βοήθησαν σε υπερθετικό βαθμό.


-Τι τους είπες φεύγοντας;


Να μην ασχολούνται με τους διαιτητές (ΣΣ: γελάει δυνατά). Να μην ψάχνουν στα σφυρίγματα δικαιολογίες για τις ήττες και να μη γκρινιάζουν. Συνέβη κάτι τέτοιο στον αγώνα με τον Καναδά, διότι οι περισσότεροι πίστευαν ότι λόγω έδρας, ΝΒΑ και των χρημάτων που έδωσαν για να αναλάβουν τη διοργάνωση, οι Καναδοί θα ευνοούνταν από τους διαιτητές και θα προκρίνονταν. Ε, λοιπόν, ούτε στον τελικό δεν προκρίθηκαν!

Αντρίκεια τοποθέτηση: "Μην ασχολείστε με τους διαιτητές!!!" (μην ψάχνετε δικαιολογίες στα σφυρίγματα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.