Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μετά την ...καταιγίδα έρχεται η ξαστεριά και η γαλήνη στην ΕΟΚ!!! (καλό βόλι σε όλους...)

 


Αύριο διεξάγονται οι “πολύπαθες” εκλογές της ΕΟΚ, με το σύστημα Ζεύς (με ηλεκτρονικό τρόπο)... που από το ξεκίνημα τους έγιναν πολλές διαφοροποιήσεις. 


Τέθηκαν εκτός υποψήφιοι λόγω ορίου ηλικίας, κάτι που έγινε και κατά την διάρκεια για διάφορους λόγους(θάνατος-ξεπέρασαν το όριο ηλικίας κ.α.). Οι εκλογές δεν θα διεξαχθούν δια ζώσης όπως γίνονταν, με τον εκλογικό κατάλογο να φθάνει στα 629 σωματεία τελικά αντί κάτι παραπάνω από 900. Από την ΕΣΚΑ-Η τελικά θα συμμετέχουν πενήντα επτά ομάδες, με ομάδες εντός και εκτός μητρώου να συμπεριλαμβάνονται(!), είτε λόγω της ΓΓΑ, είτε λόγω της Ελληνικής δικαιοσύνης, που έχει αποδεχθεί ενστάσεις Σωματείων και τελικώς συμπεριλήφθηκαν στην λίστα.


Μπορεί να μπήκαν έντεκα ομάδες(π.χ. Απολλωνιάδα-Γλαύκος,Αίαντας Α.Σ.Α.Α. κ.α.) που συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην εκλογική λίστα, όμως δεν μπήκαν  άλλες ομάδες(π.χ. Προφήτης Ηλίας), που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα, είναι οικονομικά ενήμερες και έχουν μπει στο μητρώο της ΓΓΑ(!). 


Σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κριτήρια για τις ομάδες για το αν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά με τον τρόπο τελικά που έγινε, αφήνει πολλά δικαιώματα ώστε να αμφισβητηθεί το αυριανό αποτέλεσμα. 


Το να φθάνουν τα Σωματεία να “μαδάνε την μαργαρίτα” για να καταλάβουν αν έχουν δικαίωμα ψήφου είναι νοσηρό, αλλά σε κάθε περίπτωση η διενέργεια εκλογών είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη, έτσι ώστε να υπάρξει μια εκλεγμένη σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου, αν και θα έπρεπε να προκύψει από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και είναι οικονομικά ενήμερες.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους στις αυριανές εκλογές, ώστε να αποκτήσουμε ένα νέο Δ.Σ. για ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό μπάσκετ, που να μπορέσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από την Πολιτεία, για να διατηρηθούν αφενός τα Σωματεία που δεν ψηφίζουν ζωντανά και αφετέρου να ανοίξουν οι δρόμοι ώστε να διευρυνθεί το άθλημα ακόμα περισσότερο σε σχέση με σήμερα, και κάθε ενέργεια συρρίκνωσης ομόφωνα να μπλοκάρεται(!) από  το νέο εκλεγμένο Συμβούλιο.


Καλό βόλι σε όλους!


Πηγή: westbasket

Μετά την ...καταιγίδα έρχεται η ξαστεριά και η γαλήνη στην ΕΟΚ!!! (καλό βόλι σε όλους...) Reviewed by THE REFEREES on 10:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.