Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα ήθελε και τα έπαθε η ΕΟΚ πριν τις εκλογές!!! (η "καυστική" απάντηση της ΟΔΚΕ...)

 


"Καυστική" ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΟΔΚΕ... που αναφέρει:



Εύλογα ερωτηματικά δημιουργεί  η εμμονή της  ΕΟΚ να ασχολείται με θέματα που είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας της ΟΔΚΕ. Και ενώ ακόμα εκκρεμεί η τοποθέτηση σας αναφορικά με το εάν η επιστολή των τεσσάρων Διαιτητών  - μελών της  ΚΕΔ/ΕΟΚ  ήταν εν γνώση  σας και καλύπτετε από την  ΕΟΚ  σπεύδετε με επιστολή σας να καθορίσετε τις αρμοδιότητες της ΟΔΚΕ  πράγμα ανεπίτρεπτο σύμφωνα με το άρθρο 43  Α του αθλητικού νόμου  ο οποίος  σαφώς καθορίζει την Διοικητική αυτοτέλεια της Ομοσπονδίας Διαιτητών.

 Εύλογα ερωτήματα παραμένουν αναφορικά με το γιατί Εσείς επιμένετε να ασχολείστε με θέματα τα οποία δεν σας αρμόζουν, πολύ δεν περισσότερο να βαφτίζετε ως αρμοδιότητες της ΚΕΔ/ΕΟΚ τέτοιες που προσομοιάζουν στην συγκεκριμένη επιστολή, δηλαδή να λοιδορούν να συκοφαντούν να διασαλεύουν την τάξη και την αρμονία που καθορίστηκε με σκληρούς αγώνες από την ΟΔΚΕ  στο πρόσφατο Επιμορφωτικό Σεμινάριο.

Αν βρίσκουν νομική στέγη αυτές οι συμπεριφορές των τεσσάρων συγκεκριμένων Μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ στην ΕΟΚ τότε μιλάμε για εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος που λέγετε νομιμότητα. 

      Από σεβασμό και μόνο δίνεται απάντηση  ενώ το έγγραφο σας στερείτε παντελούς νομιμότητας και μην επιχειρήσει κανείς ξανά να νοσφιστεί αρμοδιότητες που είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Ομοσπονδίας μας . Για Διαιτητές μιλάμε και αναφερόμαστε όπως γράφετε και στο έγγραφο σας .

      Πείτε μας  από πού έχετε δικαίωμα και αρμοδιότητες για Διαιτητές.

        Όταν μας απαντήσετε και μας υποδείξετε την νομική διάταξη τότε θα πάρετε και μία άλλη απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, και σαφώς τέτοια διάταξη και δεν υπάρχει και καλό θα είναι να περιοριστείτε στα νόμιμα δικαιώματα σας.   

Τα ήθελε και τα έπαθε η ΕΟΚ πριν τις εκλογές!!! (η "καυστική" απάντηση της ΟΔΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 2:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.