Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ασυλία τέλος: Η απελευθέρωση που πρόσφεραν Λιόλιος, Χριστοδούλου στους διαιτητές...


Ασυλία τέλος... Η ομιλία τόσο του Βαγγέλη Λιόλιου όσο και του Χρήστου Χριστοδούλου στο σεμινάριο της Αθήνας... απελευθέρωσε τους διαιτητές, οι οποίοι δεν θα κάνουν τα "στραβά μάτια" σε κανένα επεισόδιο εντός παρκέ. 


Πρώτα είδαμε τους Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Λόρτο να δέχονται τα συγχαρητήρια της ΚΕΔ για τον πειθαρχικό έλεγχο και χθες τους διαιτητές Καραμπιτσάκο, Κάλφα να αποβάλουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αφενός, τον προπονητή των "κιτρινόμαυρων", Άρη Παπαδάκη και αφετέρου, τον πλέϊ-μέϊκερ της ομάδας στο ματς του Πρωτέα με τον Άρη Αμφίκλειας. 


Οι διαιτητές αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης συνέταξαν το φύλλο αγώνα, όπου έγραψαν κάθε λεπτομέρεια που συνέβη στον αγώνα που οδηγήθηκε σε διακοπή. Στο 18ο λεπτό ο κόουτς διαμαρτυρήθηκε έντονα, με συνέπεια να χρεωθεί με τεχνική ποινή και στη συνέχεια ο παίκτης έβρισε τους διαιτητές, οι οποίοι και τον απέβαλαν. 

Ασυλία τέλος: Η απελευθέρωση που πρόσφεραν Λιόλιος, Χριστοδούλου στους διαιτητές... Reviewed by THE REFEREES on 9:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.