Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα εγκωμιαστικά σχόλια από την ΚΕΔ για τη διαιτησία στο Προμηθέας - ΠΑΟΚ!!! (οι ύβρεις προς τους διαιτητές...)


 Ένταση δημιουργήθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο του ματς Προμηθέας - ΠΑΟΚ εξαιτίας της... διπλής αποβολής των Άρη Λυκογιάννη και Θανάση Χατζόπουλο. Οι οποίοι αποχώρησαν περίπου 7 λεπτά πριν τη λήξη, αφήνοντας χωρίς αυτούς τον πάγκο.


Η συμπεριφορά τόσο του κόουτς όσο και του παράγοντα ήταν απαράδεκτη, ενώ καθ' όλα σωστές και νόμιμες χαρακτηρίζονται από μέλη της ΚΕΔ οι συγκεκριμένες αποφάσεις των Πέτρου Παπαπέτρου, Στέφανου Μαγκλογιάννη και Διαμαντή Λόρτου, οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. 


"Ανοχή μηδέν σε ανάρμοστη συμπεριφορά", είναι οι οδηγίες που έχουν δοθεί τόσο από τον αρχιδιαιτητη, Χρήστο Χριστοδούλου, όσο και από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Νίκο Πιτσίλκα, προς τους αξιολογημένους διαιτητές. Έτσι, οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίου στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν ολόσωστες, ενώ και η διαιτησία κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Οι ύβρεις, πάντως, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, όπως "θα σας γ@μησουμε" και αναμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή.


Σημειωτέον, ο Γιώργος Τανατζής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας...        

Τα εγκωμιαστικά σχόλια από την ΚΕΔ για τη διαιτησία στο Προμηθέας - ΠΑΟΚ!!! (οι ύβρεις προς τους διαιτητές...) Reviewed by THE REFEREES on 2:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.