Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Ηρακλής διαμαρτύρεται για τη διαιτησία αλλά ουσιαστικά αθωώνει τους ρέφερις!!! (η αντίφαση στην ανακοίνωση...)

 


Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στην παράταση... ωστόσο, οι ιθύνοντες του Γηραιού να φωνάζουν για την τελευταία φάση της κανονικής περιόδου. 

Θεωρούν ότι έγινε φάουλ στο τρίποντο του Παπαδάκη, που οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση. Δεν θα διαφωνήσουμε, όμως, ειναι ξεκάθαρο στην ανακοίνωση ότι πρόκειται για μια απίστευτα δύσκολη φάση. Και εξηγούμαστε...

Στην ανακοίνωση η ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρεται στην επίμαχη φάση στο φινάλε της κανονικής περιόδου του αγώνα, αλλά και επισημάινει χαρακτηριστικά:


Η παράβαση είναι εμφανής, υπάρχει επαφή του αθλητή του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ με τον Παπαδάκη, όμως οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια στη φάση αυτή και ο αγώνας οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο. 


Το παιχνίδι μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση και όλοι όσοι το παρακολούθησαν, διαπίστωσαν μέσα από τις επαναληπτικές προβολές (replay) της συγκεκριμένης φάσης, ότι έχει γίνει καθαρό φάουλ πάνω στον παίκτη του ΗΡΑΚΛΗ.


Προσέξτε: Σαφέστατα δεν ήταν εμφανής η οποιαδήποτε επαφή στην τελευταία φάση, γεγονός που χρειάστηκε άπαντες να το δουν στο replay... Άρα, ο βαθμός δυσκολίας των διαιτητών ήταν υψηλότατος προς τη συγεκριμένη φάση.  Δείτετο videos:




Ο Ηρακλής διαμαρτύρεται για τη διαιτησία αλλά ουσιαστικά αθωώνει τους ρέφερις!!! (η αντίφαση στην ανακοίνωση...) Reviewed by THE REFEREES on 3:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.