Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιο μέλος της διαιτητικής οικογένειας τέθηκε εκτός του συνδέσμου του και γιατί...

 


Επειδή πολλές φορές ηθελημένα ή μη ξεχνάμε βασικές αρχές της μπασκετικής μας ζωής... και με δεδομένη τη θέση μας για τη δική σας συνεχή ενημέρωση, είναι ανάγκη να φρεσκάρουμε τη μνήμη 
όλων!!


Τα μέλη του Συνδέσμου μας, σύμφωνα με το καταστατικό μας,  χωρίζονται σε ιδρυτικά, τακτικά και επίτιμα. Προϋπόθεση είναι βέβαια, να έχουν όλοι την ιδιότητα του κριτή, εν ενεργεία ή μη.


Υπό αυτή την αυστηρή προϋπόθεση, δε νοείται μέλος μας, όποιος δραστηριοποιείται στον χώρο του μπάσκετ αλλά, δεν ασκεί τα δικά μας καθήκοντα.


Σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας στον οποίο ανήκουμε, υπάρχει και για εμάς όριο ηλικίας, το οποίο ορίζει τον χρόνο που θα πρέπει να αποχωρήσουμε από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.


Παράλληλα, υπάρχει το καταστατικό και ο εσωτερικός κανονισμός του Συνδέσμου μας, που μας  επιβάλλει  τα όρια μέσα στα οποία πρέπει να κινηθούμε όλοι.


Με τα δεδομένα αυτά, δεχθήκαμε την από 29/9 και 30/9/2021 παραίτηση του Χρήστου Βακαλούδη από την ενεργό δράση και την Επιτροπή Αξιολόγησης αντίστοιχα, αφού συμπλήρωσε το όριο ηλικίας και δε θα μπορούσε να συμμετέχει σε αγώνες εθνικών κατηγοριών αλλά θα μπορούσε να έχει συμμετοχή μόνο στους αγώνες της ΕΣΚΑ.


Στη συνέχεια, ο Χρήστος Βακαλούδης επέλεξε να υπηρετήσει το άθλημα με διαφορετικό τρόπο έχοντας ενεργό συμμετοχή με άλλη ιδιότητα.


Είναι αυτονόητο, ότι η ενέργειά του αυτή, τον έθεσε εκτός Συνδέσμου αφού με τον τρόπο αυτό, αποποιήθηκε την ιδιότητα του κριτή.


Άλλωστε, η βούληση του καθενός μας για το πώς θα διαχειριστεί την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον χώρο μας και ιδιαίτερα στις οικονομικά ενισχυμένες εθνικές κατηγορίες, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά του.


Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, να προστατεύσουμε τον ρόλο και το έργο μας και να θυμίσουμε, ότι όλοι οι κριτές–μέλη μας, έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις στον χώρο μας. Οφείλουν δε, να επιδεικνύουν σεβασμό, ειλικρινή επικοινωνία και αψεγάδιαστη συμπεριφορά, ανάλογη με αυτή που για χρόνια εισέπρατταν και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να εισπράττουν!!


Ο Σύνδεσμός μας, αριθμεί 240 μέλη που καταθέτουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στους ευαίσθητους χώρους των γηπέδων και με την παρουσία τους κοσμούν τα γήπεδα της Αττικής.


Αξίζει να αναφερθούμε εδώ και σε μια πλειάδα συναδέλφων, που παραμένουν στον χώρο μας μετά την συμπλήρωση του ορίου ηλικίας τους στις εθνικές κατηγορίες, προσφέροντας στο τοπικό πρωτάθλημα την εμπειρία τους, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη, την αγάπη τους για το άθλημα, την αγάπη τους για τον χώρο μας και βέβαια την αγάπη τους για το φυτώριο του αθηναϊκού μπάσκετ.


Η δική μας οικογένεια έχει μεράκι για όσα κάνει και αγάπη για ό,τι προσφέρει. Θα συνεχίσει να το πράττει με το ίδιο όραμα, την αλήθεια και την ανθρωπιά!!            


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Αττικής

Ποιο μέλος της διαιτητικής οικογένειας τέθηκε εκτός του συνδέσμου του και γιατί... Reviewed by THE REFEREES on 10:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.