Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος διαιτητής αντιμετώπισε ...εχθρικά μια ομάδα!!! (που διαμαρτύρεται με ανακοίνωση...)

 


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Ι. Τσάλα... εξέδωσαν οι Κονίστρες για το ματς με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, στο κλειστό του Αλιβερίου.


Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην επιστολή τους: 


Στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ανδρικό και αναπτυξιακά έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε και τις ήττες όπως και τις νίκες με χαμόγελο δίνοντας συγχαρητήρια στους νικητές γιατί έτσι είναι το παιχνίδι και αυτό πρεσβεύουμε. Και δεν έχουμε έως και σήμερα διαμαρτυρηθεί για καμία διαιτησία.


Στον αγώνα της Κυριακής όμως είχαμε μια διαιτησία της οποίας ο ένας διαιτητής Κος Τσάλας Ι. μας αντιμετώπισε τουλάχιστον εχθρικά στερώντας μας την προσπάθεια να διεκδικήσουμε την νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την προσπάθεια και την νίκη της αντίπαλης ομάδας της οποίας και ευχόμαστε καλή συνέχεια αλλά θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε κατάφωρα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα από τα σφυρίγματα του εν λόγω διαιτητή σε αντίθεση με τον δεύτερο διαιτητή κ. Καραμπιτσάκο Α. τον οποίο και συγχαίρουμε για τη διαιτησία.


Τι να πρωτοθυμηθούμε. Λάθος εσκεμμένα φάουλ, τεχνικές ποινές, λάθος σφυρίγματα, όλα εναντίον, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει την συγκέντρωση της και να παρουσιάσει εικόνα διάλυσης. Και όλα αυτά από έναν διαιτητή αξιολογημένο και για ανώτερες κατηγορίες πρωταθλημάτων.


Τελειώνοντας, δεν δεχόμαστε να μας υποτιμούν έτσι ,απαιτούμε ίση μεταχείριση και θέλουμε και ευχόμαστε αυτή να είναι και η τελευταία εχθρική διαιτησία ,όχι μόνο για το σωματείο μας άλλα και για όλες τις ομάδες όλων των πρωταθλημάτων.


Γιατί στο μπάσκετ πρέπει να είμαστε όλοι φίλοι και όλοι ισότιμοι.

Ποιος διαιτητής αντιμετώπισε ...εχθρικά μια ομάδα!!! (που διαμαρτύρεται με ανακοίνωση...) Reviewed by THE REFEREES on 7:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.