Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Τι (δεν) πρέπει να ξεχνάμε στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ, το "σπάσιμο συμφωνίας" προέδρου, παράγοντα και ο Πιτσίλκας!!!

 


Ο σύνδεσμος διαιτητών της Αθήνας αλλάζει σελίδα...


Δώδεκα νέα πρόσωπα ζητούν την ψήφο σας και είναι έτοιμα να εργαστούν στο σύνδεσμο για την επόμενη μέρα... 


Κάποτε τους ...ψάχναμε με το τουφέκι όλους όσοι διέθεταν τον ενθουσιασμό και το πάθος για την ανάπτυξη της αθηναϊκής διαιτησίας, αλλά πλέον η στιγμή αυτή έφθασε... 


Χαρακτηρίζοντας τους Νέα άφθαρτα πρόσωπα κατεβαίνουν στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ!!! (16 διαιτητές που ζητούν την ψήφο σας...) οι Γκρίζοι Λύκοι δεν υπονοούσαν τίποτα άλλο για τους παλαιότερους από ένα στοιχείο: Τη φυσιολογική φθορά που έχουμε όλοι όσοι κατέχουμε τέτοιες θέσεις...


Δεύτερες και τρίτες σκέψεις δεν πρέπει να υπάρξουν. Το έργο κάθε διοίκησης κρίνεται όταν γίνεται ταμείο...


Διότι, ας μην μας διαφεύγει, ότι, και οι κρίνοντες κρίνονται… Στις εκλογές...


Με χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπω, εκτός των άλλων, 2 διεθνείς στη λίστα, όπως η Βάσω Τσαρούχα και ο Μάνος Τσολάκος, με ένα πιο βεβαρημένο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους. 


Η, όταν βλέπω 2 ακόμα γυναίκες (Λαζόγκα, Μαϊτού) ή έναν έγκριτο δικηγόρο, όπως είναι ο Μηλαπίδης ή ακόμα και έναν έμπειρο διαιτητή και σπουδαγμένο άνθρωπο (Ζιώγας). 


Ή βλέπω νεότερα πρόσωπα, όπως είναι ο Μαρτινάκος, ο Τούσης, ο Γερός και ο Σιδερής. 


Βεβαίως, όμως, βλέπω και πιο παλαιά πρόσωπα, όπως ο Σκούτας, ο Ζακεστίδης ή ο Μπίκας, που φανταζόμαστε ότι θα παραιτηθεί από το σύνδεσμο διαιτητών μπάσκετ με αμαξίδιο αλλά και ο Κούλης, που συμπεριλήφθηκε στην τελευταία θητεία του ΣΕΔΚΑ. 


Τέλος έχουμε τους Βιδάλη και Θεολογίτη ως ακόμα πιο παλαιότερους.  


Η επιλογή, βεβαίως, είναι δική σας και εσείς ξέρετε καλύτερα ποιους θα υποστηρίξετε και για ποιους λόγους θα το κάνετε.


Μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσουμε: Από την Τρίτη ο σύνδεσμος πρέπει να εκτιναχθεί...


Προσεχώς θα σας έχω ένα απίστευτο θέμα παράγοντα διαιτησίας που τα "έσπασε" με τον πρόεδρο και άνοιξε, ήδη, σελίδα στο Facebook.


Αισιοδοξώντας ότι θα συνεχίσει τις διαιτητικές ...αποκαλύψεις του και Meta... 


Το πρόβλημα είναι ότι θα πάρει στο λαιμό του και ...έτερο πρόεδρο, που του "έκανε πλάτες"... Αν δεν τον πάρει πιο γρήγορα ενεργός διαιτητής...


Ο Νίκος Πιτσίλκας έχει αποφασίσει να βάλει μια τάξη στην ελληνική διαιτησία και θα πραγματοποιεί συνεχώς τηλεδιασκέψεις με τους διαιτητές της Α1. 


Το μόνο θέμα είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάει και τις παρακάτω κατηγορίες...

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Τι (δεν) πρέπει να ξεχνάμε στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ, το "σπάσιμο συμφωνίας" προέδρου, παράγοντα και ο Πιτσίλκας!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.