Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιώργο, για τις γειτονιές τ’ ουρανού, θα σε συνοδεύουν η αγάπη και οι ευχαριστίες μας...

 


Έφυγε από τη ζωή ο ποιο παλιός μπασκετικός μας φίλος, ο Γιώργος Κονδύλης, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ.

Ένας ιδιαίτερα ευγενής άνθρωπος, ένας εξαιρετικός φίλος, ένας σπάνιος και πολύτιμος συνεργάτης!


Με τον Γιώργο μας ένωσε η αγάπη μας για το μπάσκετ, η λαχτάρα της τελείωσης για αυτό και η προσπάθεια βελτίωσης του από τα χρόνια που ήταν ακόμα παράγοντας στον Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού.


Συνήθως, τα αξιώματα και οι καρέκλες δίνουν σε πολλούς ανθρώπους, αέρα εξουσίας και αλαζονείας, δίνουν μια αίσθηση παντοδυναμίας και αυταρχικές συμπεριφορές, δίνουν τη λογική του «κάτσε κάτω ρε γιατί έτσι μ’ αρέσει!».


Ο Γιώργος, όλα τούτα τα μετέτρεψε, σε ευαισθησία για το συνεργάτη του, αλληλεγγύη για τον διπλανό του, ήθος, μεράκι και αγάπη για το χώρο που υπηρέτησε, ήθος, φιλότιμο και αξιοπρέπεια για τον ίδιο!


Φίλε Γιώργο, θα μας λείψεις!


Θα λείψει, η παρουσία σου γιατί, ακόμα και τώρα που δεν συνεργαζόμασταν, εμείς συναντιόμασταν, μιλούσαμε, αναπολούσαμε παλιές καλές στιγμές, γόνιμες συνεργασίες και ιδιαίτερα παραγωγικές εκδηλώσεις!


Δύσκολα μπορούμε να βρούμε λόγια αποχαιρετισμού για σένα, με δυσκολία θα καταφέρουμε να ψελλίσουμε δυο λόγια παρηγοριάς και στην οικογένειά σου.


Καλέ μας Γιώργο, στο ταξίδι που ξεκίνησες τόσο νωρίς για τις γειτονιές τ’ ουρανού, θα σε συνοδεύουν η αγάπη και οι ευχαριστίες μας!

Πηγή: ΣΚΚΑ
Γιώργο, για τις γειτονιές τ’ ουρανού, θα σε συνοδεύουν η αγάπη και οι ευχαριστίες μας... Reviewed by THE REFEREES on 6:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.