Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΦΙΜΠΑ - Ομοσπονδίες κλείνουν την πόρτα στη Ρωσία!!! (η ΕΟΚ και η ΟΔΚΕ τι απαντούν για το θέμα Πιτσίλκα;)

 


Οι Γάλλοι μπασκετμπολίστες, που είναι ήδη μέλη ή θα παίξουν στο μέλλον σε ρωσική ή λευκορωσική ομάδα... δεν θα είναι επιλέξιμοι για τη γαλλική Εθνική ομάδα μέχρι το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα (1/8) η Γαλλική Ομοσπονδία.

«Οι παίκτες/παίκτριες και τα επιτελεία των Εθνικών ομάδων της Γαλλίας δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις Εθνικές ομάδες εάν υπογράψουν συμβόλαιο με ρωσική ή λευκορωσική ομάδα, όσο η σύγκρουση είναι σε εξέλιξη», εξήγησε η FFBB σε δελτίο Τύπου.

Μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) αποφάσισε μέχρι νεωτέρας να αποκλείσει τη Ρωσία και τη Λευκορωσία από όλες τις διοργανώσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την Euroleague Basketball, μια οντότητα που διαχειρίζεται τις δύο κύριες συλλογικές διοργανώσεις ανδρών, τη Euroleague και το Eurocup.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Νίκο Πιτσίλκα, που καταλαμβάνει θέση υπεύθυνου διαιτησίας στη ρωσική λίγκα. Η ΕΟΚ και η ΟΔΚΕ τι λέει;

ΦΙΜΠΑ - Ομοσπονδίες κλείνουν την πόρτα στη Ρωσία!!! (η ΕΟΚ και η ΟΔΚΕ τι απαντούν για το θέμα Πιτσίλκα;) Reviewed by THE REFEREES on 4:41 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.