Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εμφανιση - έκπληξη διαιτητού στην εθνική ομάδα!!! (αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο...)


Η παρουσία του Χρήστου Χριστοδούλου στην προπόνηση της εθνικής ομάδας... για να διδάξει τους παίκτες τους νέους κανονισμούς ήταν αναμενόμενη.

Είναι από τους κορυφαίους Έλληνες Διαιτητές ever, είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την ελληνική διαιτησία από την ΕΟΚ και κυρίως, γνωρίζει κανονισμούς σε αντίθεση με τον Νίκο Πιτσίλκα, που υστερεί σ' αυτό τον τομέα.

Η απρόσμενη παρουσία ήταν του Ανδρέα Βαρδάλου, ο οποίος μίλησε για θέματα κανονισμών. Ο πρώην ρέφερι της Α1 επανήλθε στο χώρο της διαιτησίας, καθ' ότι είχε διατελέσει τα τελευταία χρόνια προπονητής στον Προμηθέα. Όπως άλλωστε, έχει συμβεί με τον Γιάννη Τσούνα, ο οποίος εργάζεται στην πατρινή ομάδα.



Ο υπεύθυνος της διαιτησίας, μαζί με τον Κεφαλονίτη, ταξίδεψαν στην Αθήνα και μίλησαν στους παίκτες για τους κανονισμούς. Κάποιοι παίκτες ανέμεναν και την παρουσία ενός διεθνή ρεφ (π.χ. Κορομηλά, Πουρσανίδη, Τσαρούχα, Κάρδαρη κ.α.) αλλά έπεσαν έξω. 

Η εμφάνιση του Βαρδάλου δείχνει ότι θα έχει ενεργό ρόλο στη διαιτησία.


Εμφανιση - έκπληξη διαιτητού στην εθνική ομάδα!!! (αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο...) Reviewed by THE REFEREES on 10:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.