Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξιλαστήρια θύματα οι κριτές!!! (τους κατηγορούν χωρίς να ευθύνονται...)

 


Έπεσαν να ...φάνε τους κριτές για την απουσία του 24αριου στους αγώνες των αναπτυξιακών... χωρίς βεβαίως να ευθύνονται στο ελάχιστο.

Ο σύνδεσμος κριτών Δωδεκανήσου εξέδωσε ανακοίνωση και καθιστά το αυτονόητο:

  Εμείς ακολουθούμε την προκήρυξη όπως άλλωστε οφείλουμε να κάνουμε''.

Άρα, οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την ΕΟΚ, που δημιούργησε την προκήρυξη... 

Αναλυτικά: 

Ο ΣΚΚΔ όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγός της διοργανώτριας αρχής ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις προκηρύξεις, υπηρετώντας το μπάσκετ, σεβόμενοι τις ομάδες και τους αθλητές, διοργανώνοντας σεμινάρια, σχολες κριτών και συνεχείς επιμορφώσεις. 

Ετσι και φέτος ακολουθήσαμε την πανελλαδική οδηγία από την ΕΟΚ η οποία έχει κοινοποιηθεί με προκήρυξη σε όλες τις ομάδες της Δωδεκανήσου, ότι στους αγώνες παμπαιδων παγκορασίδων θα υπάρχει 1 κριτής και στα υπόλοιπα αναπτυξιακά θα παίζουν 2 κριτές αντί 3 που ήταν όλα αυτά τα χρόνια. 

Για τις αρμοδιότητες του κάθε κριτή υπάρχει επίσημο εγχειρίδιο καθηκόντων. Παρόλο που είναι ανθρωπίνως αδύνατο 1 κριτής να παίζει ταυτόχρονα και πίνακα και 24αρι, με την ευθύνη που μας διακατέχει καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να λειτουργούμε και το 24αρι χειρός όπως πανελλαδικά γίνεται αυτή τη στιγμή. 

Εμείς ακολουθούμε την προκήρυξη όπως άλλωστε οφείλουμε να κάνουμε''.

Εξιλαστήρια θύματα οι κριτές!!! (τους κατηγορούν χωρίς να ευθύνονται...) Reviewed by THE REFEREES on 8:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.