Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Την αδελφοσύνη και τη νομιμότητα ζητάει σύνδεσμος από την ΟΔΚΕ!!! (αλλιώς ανοίγει ο ασκός του Αιόλου...)

 


Μια επιστολή έφθασε στα γραφεία της ΟΔΚΕ από το σύνδεσμο... κριτών δυτικής Ελλάδας. Αναφέρει: 


Κύριε Πρόεδρε,

Όπως ενδεχομένως  γνωρίζετε, ο Σύνδεσμός μας ταλανίζεται από παράτυπες και όχι μόνο ενέργειες της τοπικής Ένωσης (ΕΣΚΑΒΔΕ).

Δυστυχώς, σε όλο αυτό συμμετέχουν και οι Σύνδεσμοί Διαιτητών της περιοχής μας με συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις:

  1. Ο διαιτητής κ. Αλέκος Γεροδήμος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης  ΑΡΤΑΣ πήγε σε αγώνα Α Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ και εκτέλεσε χρέη κριτή.
  2. Ο διαιτητής κ. Μάριος Λύτρας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β/Δ ΕΛΛΑΔΟΣ πήγε σε αγώνα Α Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ και εκτέλεσε χρέη κριτή . 
  3. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ-ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Σπύρος Καρακώστας κάνει με τον κύριο Τσιγγέλη Κωνσταντίνο (ο οποίος είναι κομισάριος στις εθνικές κατηγορίες) σεμινάρια στα Ιωάννινα για την συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο χώρος της διαιτησίας στον οποίο όλοι ανήκουμε, πρέπει να είναι αλληλέγγυος και να ενεργεί με αδελφοσύνη και νομιμότητα σεβόμενος τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημά μας και εφαρμόζοντας την αθλητική νομοθεσία, ζητάμε την παρέμβασή σας προκειμένου, να σταματήσει αυτό το ντόμινο των παράτυπων ενεργειών  των Συνδέσμων Διαιτητών της περιοχής μας, σε βάρος του Συνδέσμου μας.

Άλλωστε  εσείς γνωρίζετε καλά, ότι τόσο στους επίσημους κανονισμούς της Fiba ,όσο και στο Table Officials Manual της Fiba ,αποσαφηνίζονται πλήρως οι ρόλοι όλων μας για τη διεξαγωγή ενός αγώνα.

Η όποια παρέμβαση στο έργο μας από εν ενεργεία ή μη διαιτητές, δεν θεωρούμε ότι συνάδει με την νομιμότητα.

Αντίθετα, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για κάθε λογής παράνομες – παράτυπες ενέργειες και πράξεις από οποιοδήποτε και βάζει σε σοβαρό κίνδυνο τα θεμέλια στο δικό μας οικοδόμημα (αυτό της διαιτησίας), για το οποίο όλοι μαζί πρέπει να  φροντίσουμε να παραμείνει σταθερό.

Τέλος, θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε, ότι ο Σύνδεσμός μας έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για όλες τις πράξεις και τις ενέργειες  της ΕΣΚΑΒΔΕ και του προέδρου της.

Είμαστε βέβαιοι για το ενδιαφέρον σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Την αδελφοσύνη και τη νομιμότητα ζητάει σύνδεσμος από την ΟΔΚΕ!!! (αλλιώς ανοίγει ο ασκός του Αιόλου...) Reviewed by THE REFEREES on 10:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.