Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Επιστολές καταφθάνουν στους συνδέσμους από πρώην διαιτητές για τον κώδικα δεοντολογίας!!!


 Πληροφορίες των Γκρίζων Λύκων αναφέρουν ότι σε μεγάλους συνδέσμους καταφθάνουν επιστολές πρώην διαιτητών... που αντιδρούν με την ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφορικά με τον κώδικα δεοντολογίας. 

Οι ρέφερις ξεκαθαρίζουν ότι η ΟΔΚΕ και οι σύνδεσμοι έχουν εσωτερικό κανονισμό και κρίνονται απ' αυτόν και όχι, από τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΟΚ!!! Ζητούν μάλιστα, να γίνει σαφές και κατανοητό ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Να θυμίσουμε τι έλεγε ο κώδικας δεοντολογίας:

Η Ε.Ο.Κ ενημερώνει ότι σε συνέχεια των διατάξεων του Κανονισμού Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ και του ορισμού Δικαστών από το Πρωτοδικείο Αθηνών, συστήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία επιλαμβάνεται θεμάτων που σχετίζονται  με ντόπινγκ, προσυνεννοημένους αγώνες και αποτελέσματα (στοιχηματισμός) και δυσφήμιση του αθλήματος, έχοντας ως σκοπό την προστασία των θεμελιωδών αρχών, των κανόνων και των αξιών του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης, καθώς και την πρόληψη και καταστολή παράνομων, ανήθικων και αντιδεοντολογικών συμπεριφορών που βλάπτουν τη φήμη και την ακεραιότητα του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης.

Η Ε.Ο.Κ θα αποστέλλει στην ως άνω Επιτροπή Δεοντολογίας, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, όλες ανεξαιρέτως τις δυσφημιστικές δηλώσεις όσων φυσικών ή νομικών προσώπων καλαθοσφαίρισης σχετίζονται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά :  παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, αθλήτριες/τές, διαμεσολαβητές, Κ.Α.Ε, Αθλητικά Σωματεία κλπ) και η τελευταία θα κρίνει αν αυτές εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της προκειμένου να επιλαμβάνεται αναλόγως.

Αποκλειστικό: Επιστολές καταφθάνουν στους συνδέσμους από πρώην διαιτητές για τον κώδικα δεοντολογίας!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.