Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λαοθάλασσα στην ΕΣΚΑΗ από τους κριτές!!! (τι ξέχασε να μας πει και τι μας κάνει εντύπωση...)

 


Εξήντα νέους κριτές διατυμπανίζει ότι έβγαλε η ΕΣΚΑΗ. Ατυτό που ξέχασε όμως να μας γράψει... είναι τα ονόματά τους!!! Όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε νόμιμη σχολή κριτών. 
Διότι, στην παράνομη τίθενται ζήτημα νομιμότητας... 

Τι μας έκανε εντύπωση; 'Ότι ο αριθμός είναι στρογγυλός: 60. Ούτε 61, ούτε 58...

ΥΓ. Αν δεν το κάνει η ΕΣΚΑΗ, σίγουρα θα το κάνουν οι Γκρίζοι Λύκοι...

Επιτυχία πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία σημείωσε το επιμορφωτικό σεμινάριο νέων και υφιστάμενων βοηθών διαιτητών που διοργάνωσε η ΕΣΚΑ-Η σε συνεργασία με την ΕΟΚ, με την παρουσία 60 και πλέον συμμετεχόντων από την περιοχή μας να κλέβει στην κυριολεξία την παράσταση!

Η παρουσία-διδασκαλία του εθνικού καθηγητή διαιτησίας Γιώργου Τανατζή «κόσμησε» το διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο, όπως και η επίσης εξαιρετική ανάλυση κανονισμών για τους βοηθούς διαιτητών από τον παλαίμαχο πατρινό διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ-Η Γιώργο Θεοδωρόπουλο, ενώ την επιμέλεια των εξετάσεων είχε το έτερο μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ-Η Βασίλης Πίγκας.


Εν ενεργεία βοηθοί διαιτητών και υποψήφιοι νέοι παρακολούθησαν με… ευλάβεια το πρόγραμμα διδασκαλίας της πρώτης ημέρας, το οποίο ήταν πολύωρης διάρκειας και άκρως αναλυτικό.

Και κάτι τελευταίο: Η ΕΣΚΑ-Η αξίζει συγχαρητήρια για έναν ακόμη λόγο. Για το ότι άνοιξε τις πόρτες σε έναν χώρο που μέχρι πρότινος πολλοί τον χαρακτήριζαν «κλειστό κλαμπ». Η πολυπόθητη ανανέωση επιτυγχάνεται. Και σε αυτό το νέο ξεκίνημα 60 και, πλέον, νέα παιδιά πετυχαίνουν τον αντικειμενικό στόχο της ανανέωσης δυνάμεων και σιγά-σιγά, αποκτώντας και την ανάλογη εμπειρία στην πράξη, θα αποτελέσουν τη νέα γενιά βοηθών διαιτητών-κριτών στο τοπικό και ελληνικό μπάσκετ.


Μετά από όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να μη μεταφέρουμε και την εξής απορία της μπασκετικής «οικογένειας»: Γιατί τόσα χρόνια δεν βρίσκονταν νέα παιδιά για να εμπλουτίσουν την προσπάθεια και τώρα ξαφνικά, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, βρέθηκαν τουλάχιστον 60; (και ίσως έπεται και συνέχεια…). Μάλλον το ερώτημα είναι ρητορικό γιατί άπαντες καταλαβαίνουν την απάντηση.

Πηγή: Pelop
Λαοθάλασσα στην ΕΣΚΑΗ από τους κριτές!!! (τι ξέχασε να μας πει και τι μας κάνει εντύπωση...) Reviewed by THE REFEREES on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.