Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ΕΚΑΣΘ πέφτει... Μια καταιγιστική περιπέτεια με εξαιρετικό καστ ηθοποιών και απίθανο σκηνοθέτη!!!

 


«Η ΕΚΑΣΘ πέφτει...» είναι μια καταιγιστική περιπέτεια... με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, που έχει να κάνει άλλη μια φορά με επίθεση στα γραφεία της ένωσης και την εκδίωξη του προέδρου, Σάββα!!!

Κεντρικοί ήρωες είναι 8 μέλη της ένωσης οι οποίοι καταφέρνουν να σώσουν τον Πρόεδρο, όταν τον στηρίζουν για την εκλογή ενός παπαγάλου στη θέση του γενικού γραμματέα. 

Η ΕΚΑΣΘ, που είναι η ασφαλέστερη ένωση του μπάσκετ, δέχεται επίθεση από μια ομάδα στελεχών του μπάσκετ για να αποτραπεί η εκλογή του συνεργάτη μιας αράχνης στη θέση του γενικού γραμματέα.

Τα τηλέφωνα ανάβουν, οι προειδοποιήσεις και οι απειλές πέφτουν βροχή, αλλά η μάχη χάνεται... Όχι, όμως, ο πόλεμος, που συνεχίζεται λυσσαλέος. 

Θα πέσει τελικά, η ΕΚΑΣΘ; Η συνέχεια επί της ...οθόνης!

ΥΓ. Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα


Η ΕΚΑΣΘ πέφτει... Μια καταιγιστική περιπέτεια με εξαιρετικό καστ ηθοποιών και απίθανο σκηνοθέτη!!! Reviewed by THE REFEREES on 2:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.