Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι Τανατζής, τι Ντάγκας!!! (όπως λέμε τι Λωζάνη - τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη...)

 


Τελικά όλα δείχνουν, ότι στην ΕΣΚΑΒΔΕ υπάρχει σύγχυση, έχουν χάσει τη μπάλα... Άσε που προσπαθούν να τη στείλουν στην κερκίδα, χωρίς να βλέπουν ότι δεν είναι κανένας εκεί που να μπορεί να την πιάσει!

Τι Λωζάνη τι Κοζάνη, Τι Τανατζής  τι Ντάγκας…….

Έτσι  σκέφτηκαν "θα βάλουμε τον Αλέξανδρο Ντάγκα (διαιτητή τοπικών κατηγοριών) να πει δυο μπασκετικές κουβέντες σε κάποιους λίγους που μαζέψαμε στην Κέρκυρα για να τους κάνουμε κριτές και μετά στο δελτίο τύπου, θα τον βαφτίσουμε «Τανατζή». 

  • Ποιος θα το καταλάβει; 
  • Ποιος θα το μάθει; 
  • Ποιος μπορεί να σκεφτεί ότι εμείς δεν  λέμε την αλήθεια; 

Άλλωστε, εμείς είμαστε η αρχή του τόπου στο μπάσκετ και κατ’επέκταση…….. οι πλέον αξιόπιστοι!

  1. Ποιος θα τολμήσει να μας αμφισβητήσει; 
  2. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με όποιο τρόπο  θέλουμε και προς κάθε κατεύθυνση.
  3. Σιγά μη μας σταματήσουν οι κριτές……..

Κώστα Νικάκη, πόσο ακόμα χαμηλότερα; Για πόσο ακόμα θα μας επιβεβαιώνεις ότι δεν κάναμε λάθος για σένα; Αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι, οι εμμονές σου έχουν γίνει πλέον αυτοσκοπός για την προσωπική σου προβολή και μόνο!

Καταλαβαίνουμε ότι το ζητούμενο για σένα είναι να είσαι πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων. Καμία σημασία δεν έχει αν αυτές οι συζητήσεις, είναι για καλό ή για κακό. 

Ωραία εικόνα! Ηγεμονική!!

Σκέψου όμως, μπορεί  να  υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αλήθεια για τις  ανακοινώσεις , τις αποφάσεις και τα δελτία τύπου, τα οποία είναι  πιθανόν  πολύ σύντομα να αποκαλυφθούν! 

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως υπάρχει  πρόβλημα, όσο και αν το παίζεις άνετος, ξέρεις καλά  Κώστα μου ότι, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!!

ΥΓ. Επ' ουδενί δεν θέλουμε να μειώσουμε τη διαιτητική αξία του κ. Ντάγκα, που βρίσκεται στην Κέρκυρα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, δεν είναι δυνατό να συμμετέχει σε μια παράτυπη σχολή. Γνωρίζουμε ότι ανήκει στο σύνδεσμο Άρτας και ότι είναι σοβαρός επαγγελματίας πληροφορικάριος στο στρατό, ωστόσο, το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να μετέχει στο "τσίρκο". Πολύ περισσότερο όταν δεν μπορεί να το υποστηρίξει... 


Τι Τανατζής, τι Ντάγκας!!! (όπως λέμε τι Λωζάνη - τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.