Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί οι Κάρδαρης, Ζαχαρής ενεργοποίησαν τον δικηγόρο Σ. Πιλάβιο; (τι αναφέρεται στο έγγραφο των εξηγήσεων προς την ΕΟΚ)


 Δικηγόρο όρισαν ο Τάσος Κάρδαρης και Δημήτρης Ζαχαρής στην περιβόητη υπόθεση... καταγγελιών εκ μέρους της Πρίστινας για δωροδοκία σε παιχνίδι στο Κόσοβο. 

Η κίνηση να ορίσουν δικηγόρο τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος έχει αναλάβει και την υποθεση των Κώστα Κορομηλά, Στέλιου Συμεωνίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλου και Κυριάκου Ταβουλαρέα δείχνει ακριβώς τη σημασία που δίνουν στο ζήτημα που προέκυψε. 

Οι 2 ρέφερις απευθύνθηκαν στον Πιλάβιο, ο οποίος και συνέταξε το έγγραφο των εξηγήσεων προς την ομοσπονδία. Εντός της επιστολής φέρεται να περιλαμβάνεται και ένα σημείο που εντυπωσιάζει. Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας φίλος συνάδελφός του, ο οποίος δεν κατάγεται από το Κόσοβο (από το Μαυροβούνιο;), τους ζήτησε να συναντηθούν με τον επιχειρηματία που μάλλον, έχει μετοχική σχέση με την φιλοξενουμενη ομάδα. Χωρίς βεβαίως να το γνωρίζουν...


Με τον τρόπο αυτό προήλθε η μη εξουσιοδοτημένη συνάντηση και επαφή, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Κοσόβου.

Για το γεγονός ότι επέστρεψαν άπραγοι και δεν διαμαρτυρήθηκαν στην ΦΙΜΠΑ για τη μη νόμιμη απόφαση να μην σφυρίξουν, λέγεται ότι είπαν ότι δεν ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα και να προσβάλλουν την ομοσπονδία του Κοσόβου. 

Αναφορικά ότι καθυστέρησαν να μιλήσουν με τον Στέλιο Κουκουλεκίδη, επισήμαναν ότι μίλησαν με άλλο μέλος της ΚΕΔ και του ανέφεραν το γεγονός...

   

Γιατί οι Κάρδαρης, Ζαχαρής ενεργοποίησαν τον δικηγόρο Σ. Πιλάβιο; (τι αναφέρεται στο έγγραφο των εξηγήσεων προς την ΕΟΚ) Reviewed by THE REFEREES on 11:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.