Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ανοίγει ο φάκελος Κάρδαρη, Ζαχαρή από την ΕΟΚ!!! (γιατί δεν ενημέρωσαν τάχιστα την ΚΕΔ;)


Ο Φάκελος της υπόθεσης Κάρδαρη, Ζαχαρή στις καταγγελίες της Πρίστινα ανοίγει... 

Εντός το θέματος θα μπει και η ΦΙΜΠΑ, αφού η καταγγελία βρίσκεται στα χέρια αξιωματούχων. Το ερώτημα βεβαίως, είναι για ποιο λόγο δεν ενημέρωσαν οι εν λόγω διαιτητές την ΕΟΚ και την ΚΕΔ για το γεγονός ότι δεν σφύριξαν στο ματς και επέστρεψαν άπραγοι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


 Σχετικά με την καταγγελία της ομάδας από το Κόσοβο (στα σόσιαλ της) για υπόθεση χρηματισμού δύο Ελλήνων διαιτητών, η ΕΟΚ δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση, όμως όταν αντιλήφθηκε το ανεπίσημο (αφού είναι ένα ποστ σε σόσιαλ) θέμα, άμεσα έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία του Κοσόβου, με την οποία ζητάει την επίσημη ενημέρωση για το θέμα, ώστε α) είτε να αποτρέψει σπίλωση Ελλήνων διαιτητών αν υφίσταται τέτοια και δεν αποδεικνύεται κάτι επιλήψιμο ή β) να ανοίξει άμεσα φάκελο και να προχωρήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έρευνες αν η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας επιβεβαιώσει ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο που ερευνάται.

Ανοίγει ο φάκελος Κάρδαρη, Ζαχαρή από την ΕΟΚ!!! (γιατί δεν ενημέρωσαν τάχιστα την ΚΕΔ;) Reviewed by THE REFEREES on 11:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.