Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Και με τα 2 χέρια ψήφισε γνωστός πρόεδρος συνδέσμου!!! (τι αποφάσισε...)

 


Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία, γι' αυτό και ψήφισε και με τα 2 χέρια... 
τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της ΟΔΚΕ.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η Κώστας Δημόπουλος έδωσε το παρών στην γενική συνέλευση των συνδέσμων – μελών της ΟΔΚΕ και στο σεμινάριο επιλογής διαιτητών για την Γ εθνική κατηγορία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Λάρισα.


Μάλιστα το παρών στην γενική συνέλευση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος επισφραγίζοντας με την παρουσία του την αγαστή σχέση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ με την ΟΔΚΕ και τους διαιτητές.


Στην γενική συνέλευση έλαβαν μέρος με τους εκπροσώπους τους 23 από τους 26 συνδέσμους Διαιτητών απ’ όλη την Ελλάδα.


Ο Κώστας Δημόπουλος στην ομιλία του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στην διοίκηση της ΟΔΚΕ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Παντελή Ελευθεριάδη για το έργο που κάνει.


Μάλιστα όπως τόνισε ψήφισε χωρίς ενδοιασμούς τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της ΟΔΚΕ αφού εκτιμά ότι τα πάντα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια.


Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τον Βαγγέλη Λιόλιο όσο και με τους υπόλοιπους προέδρους των συνδέσμων για όλα τα θέματα που απασχολούν την διαιτησία αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο άθλημα του μπάσκετ.

Πηγή: sportfmpatras

Και με τα 2 χέρια ψήφισε γνωστός πρόεδρος συνδέσμου!!! (τι αποφάσισε...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.