Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ...μυστική συνάντηση της ΟΔΚΕ!!! (σε ποιο γραφείο τους "πιάσαμε"...)

 


Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχαν ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Παντελής Ελευθεριάδης... και το μέλος - νομικός σύμβουλος, Θεόφιλος Παπαδόπουλος. 

Στο γραφείο του υπουργού Μακεδονίας Θράκης βρέθηκαν στις 8 Μαΐου 2023 οι 2 άνδρες της ομοσπονδίας, έχοντας μια γόνιμη και εποικοδομητική επαφή και συνομιλία με τον υπουργό, Σταύρο Καλαφάτη. 




Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα συνεργασίας μεταξύ πολιτείας και δομών που εξυπηρετούν τον αθλητισμό, ιδίως αναφορικά με το νευραλγικό χορό της διαιτησίας καλαθοσφαίρισης. Οι εκπρόσωποι της ΟΔΚΕ εξήραν την μέχρι σήμερα έμπρακτη συμπαράσταση του κυρίου υπουργού, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας παρέχοντας κάθε διευκόλυνση και υποστήριξη που θεσμικά του επιτρέπεται.


Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που στο πρόσφατο παρελθόν ο κύριος υπουργός τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της ομοσπονδίας στην βόρεια Ελλάδα. Από την πλευρά του ο κύριος υπουργός εξήρε την μέχρι σήμερα δράση και πορεία της Ομοσπονδίας καθώς και την μεταξύ τους συνεργασία, υποσχόμενος να διατηρηθεί αυτή στο μέλλον από όποιο μετερίζι το επιτρέπει. 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κύριος υπουργός στο ήθος και την αθλητική παρουσία των Ελλήνων διαιτητών καλαθοσφαίρισης που με την διαρκή επιμόρφωση που τελείται υπό την αιγίδα της ΟΔΚΕ, επιτρέπει την πλήρωση του σώματος των διαιτητών με πρόσωπα ικανά, καταρτισμένα να πάνω από όλα έντιμα και ηθικά στοιχεία στον χώρο του αθλητισμού, που τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης στον χώρο τους.

Πηγή: ΟΔΚΕ

Η ...μυστική συνάντηση της ΟΔΚΕ!!! (σε ποιο γραφείο τους "πιάσαμε"...) Reviewed by THE REFEREES on 9:21 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.