Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το σοβαρό στραπάτσο του Τάσου Κάρδαρη!!! (γιατί κόπηκε από το γιουρομπάσκετ και τι λέει η ΕΟΚ...)


Το στραπάτσο του Τάσου Κάρδαρη ήταν σοβαρότατο... Κόπηκε από το γιουρομπάσκετ γυναικών ο Έλληνας διαιτητής, κάτι που αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την ΕΟΚ. Ούτως ή άλλως, η ομοσπονδία έχει λάβει απόφαση να μην σφυρίξουν στους τελικούς, κάτι που είχαν αναφέρει οι Γκρίζοι Λύκοι...

Το θέμα αυτό ήταν στο μενού των συζητήσεων κατά τη διάρκεια παραμονής του Βαγγέλη Λιόλιου στο Μόναχο για τις εκλογές της ΦΙΜΠΑ. Δυστυχώς, ο Κάρδαρης δεν θα σφυρίξει στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχει η Εθνική Ελλάδας.

Λόγω βεβαίως, των κατηγοριών της Πρίστινα μέσω της σελίδας της στο Facebook, επισημαίνοντας ότι η αντίπαλός της στα playoffs του πρωταθλήματος μπάσκετ στο Κόσοβο, Τρέπτσα, είχε προσπαθήσει να δωροδοκίσει τους δύο Έλληνες ρέφερις!!!

Το κόψιμο του Κάρδαρη ουδόλως αποτελεί την οριστική απόφαση της ΦΙΜΠΑ για την εξέλιξη της υπόθεσής του, εν τούτοις, γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, δεδομένου ότι είναι ακόμα ζεστό.

Οι Κάρδαρης, Ζαχαρής, όπως λένε, έχουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι αθώοι και δεν έχουμε παρά περιμένουμε λίγο ακόμα.  

Το σοβαρό στραπάτσο του Τάσου Κάρδαρη!!! (γιατί κόπηκε από το γιουρομπάσκετ και τι λέει η ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 7:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.