Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καλοθελητής: Περί στημένων παιχνιδιών κι άλλων δαιμονίων...

 


Εν αρχή ην ο παράγοντας, ο μάνατζερ, ο CEO ή και αντάμα όλοι...

Ο δεύτερος απαραίτητος για την υλοποίηση του "πρότζεκτ" είναι ο κόουτς. Χωρίς αυτούς του δύο βασικούς "παίκτες" η δουλειά δεν μπορεί να προχωρήσει.

Στη συνέχεια ως επικουρικοί, αλλά με σημαντική συμβολή στην αίσια κατάληξη είναι ο ρέφερι, ακόμα δε καλύτερα οι ρέφερι .΄Όταν μάλιστα η μπίζνα περιέχει και διαφορά πόντων, η προσφορά των γκρι είναι καθοριστική.

Ενίοτε τέλος υπάρχει και η "ευγενική" συμμετοχή ενός ή και δύο αγωνιζόμενων εντός του παρκέ προκειμένου να ελαχιστοποιείται η "αστοχία".

Όταν δε και παρ' όλα αυτά "στραβώσει" κάτι και οι συμμετέχοντες πηγαίνουν "κουβά", τότε αρχίζουν οι "αναγούλες" και τα  "λερωμένα ρούχα".

Τις περισσότερες φορές μεσολαβεί το πλυντήριο και πάμε για άλλα να ρεφάρουμε.  Όταν δε, η "μπόχα" φτάνει στους ταγούς, ένα παράξενο φαινόμενο συμβαίνει.

Όλοι τους ομοθυμαδόν, έχουν μαντηλοδεμένα και τα δυό τους μάτια και δεν βλέπουν, αλλά και  πρόβλημα αοσμίας για να τους ενοχλεί η "μπόχα".

Προσοχή όμως!!!! Όλα τα παραπάνω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας και η όποια συνειρμική ταύτιση, δεν ανταποκρίνεται στην καθ' ημάς πραγματικότητα. ΑΛΙΜΟΝΟ

 Κι αλίμονό μας.


Ο Υπεύθυνος αυτής της "μυθοπλασίας"😎

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ


Ο Καλοθελητής: Περί στημένων παιχνιδιών κι άλλων δαιμονίων... Reviewed by THE REFEREES on 6:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.