Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στα χνάρια του Λιόλιου ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ!!! (θα συμμετέχει στη δημιουργία αθλητικού μουσείου στην Πάτρα...)


 Στα ...χνάρια του Βαγγέλη Λιόλιου και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ... κ. Λυκούδης, ο οποίος θα συμμετέχει στη δημιουργία ενός αθλητικού μουσείου στην Πάτρα. 

Αυτά κι άλλα πολλά συζήτησαν στη συνάντηση που είχαν χθες με τον υποψήφιο δήμαρχο, Κώστα Σβόλη. Ο οποίος έλαβε το δαχτυλίδι από τον Παπαδημάτο. 

Ο Σβόλης στο προγραμματικό του πρόγραμμα ανέφερε για την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου Αθλητικού Μουσείου, επισκέψιμου απ' όλους (σχολεία, ομάδες, τουρίστες, κλπ). Ο Λυκούδης επίσης, επισήμανε ότι πρέπει να διοργανωθούν πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που αποδέχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος που ανέφερε:

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα αιτήματα της ΕΣΚΑ-Η και η «Πάτρα Ενωμένη» θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των παραγόντων που αγαπούν τον αθλητισμό. Στη συνάντηση διακρίναμε ότι η ΕΣΚΑ-Η διαθέτει μια ομάδα νέων ανθρώπων με παραγωγική διάθεση και σύγχρονη αντίληψη, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Λυκούδη, κάτι που σημαίνει ότι το μπάσκετ στην περιοχή μας βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία. Οι συναντήσεις με αθλητικά σωματεία και αθλητικούς φορείς θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς το αθλητικό σωματείο αποτελεί βασικό κύτταρο της κοινωνίας.

Στα χνάρια του Λιόλιου ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ!!! (θα συμμετέχει στη δημιουργία αθλητικού μουσείου στην Πάτρα...) Reviewed by THE REFEREES on 5:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.