Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι θα κρίνει την παραμονή των Κορομηλά, Παπαπέτρου, Θεονά στην Μπάσκετ Λιγκ!!! (το σκεπτικό του Λιόλιου...)

 


Πολλά γράφονται και λέγονται αναφορικά με την επέκταση του ορίου ηλικίας των 50αρηδων...

Για όσους λησμονούν στο κανονισμό διαιτησίας προστέθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση το σχετικό άρθρο, υπό 2 προϋποθέσεις:

  • Να το αποδεχθεί η διοίκηση της ΟΔΚΕ...

  • Να το ψηφίσει η διοίκηση της ΕΟΚ...

Τι θα κρίνει, όμως, την επέκταση του ορίου ηλικίας και κατ' επέκταση την παραμονή των Κορομηλά, Παπαπέτρου και Θεονά στην Μπάσκετ Λιγκ; Το πρώτο και βασικό σημείο είναι η πληθώρα των διαιτητών στο ανώτατο επίπεδο. Σκεφτείτε ότι στους τελικούς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός απουσίαζαν οι:

  1. Πιτσίλκας...
  2. Κάρδαρης...
  3. Ζαχαρής...
  4. Τζιοπάνος...

Το βασικό ερώτημα είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση των Τάσου Κάρδαρη και Δημήτρη Ζαχαρή, για τους οποίους είχε παρθεί μια και μόνο απόφαση:

Την εκδίωξή τους από τη λίστα των διαιτητών στους τελικούς και μικρούς τελικούς. Όπως καταλαβαίνετε, ενδεχόμενη απουσία των 2 παραπάνω ρεφς από τους τελικούς του ελληνικού μπάσκετ δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στο πρωτάθλημα. Πολλώ δε μάλλον, η οριστική αποχώρησή τους!!!

Το θέμα του Βασίλη Πιτσίλκα, από την άλλη, έχει περιπλακεί. Η απόφαση της ΚΕΔ για την απουσία του Ευρωλιγκαίου ρεφ από τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ήταν δύσκολη αλλά και επίπονη (ελέω Νίκου Πιτσίλκα), όμως, έστειλε και το μεγάλο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Ουδείς αναντικατάστατος.

Το ερώτημα, ωστόσο, που τίθενται είναι αν θα γεφυρωθεί το χάσμα Παναθηναϊκού - οικογένειας Πιτσίλκα, διότι ως γνωστό ...αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα!!! Και οι "αμαρτίες" του Νίκου Πιτσίλκα θα εξακολουθούν να υφίστανται και του χρόνου...


Συμπερασματικά, όλα τα παράπανω παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην παραμονή των Κορομηλά, Παπαπέτρου, Θεονά, τριών σοβαρών και πρωτοκλασάτων δαιτητών. Αυτό θα είναι και το σκεπτικό του Βαγγέλη Λιόλιου...

Τι θα κρίνει την παραμονή των Κορομηλά, Παπαπέτρου, Θεονά στην Μπάσκετ Λιγκ!!! (το σκεπτικό του Λιόλιου...) Reviewed by THE REFEREES on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.