Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητής της Α1 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με ισχυρό δήμαρχο!!! (ο αδιάψευστος μάρτυρας...)

 


Μια από τις πιο παλιές διαιτητικές καραβάνες κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές...

Αναφερόμαστε στον Στέφανο Μαγκλογιάννη, που κατεβαίνει στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, Άρη Πανόπουλου στο Χαϊδάρι...


Για όσους δεν ξέρουν ο Άρης Πανόπουλος προέρχεται από μπασκετική οικογένεια, αφού ο αδελφός του Χάρη ήταν προπονητής αλλά και διευθυντής στην ομάδα του Πανελληνίου επί Μίνωα Κυριακού...


Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης κατοικεί με την οικογένεια του στο Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ συγκεντρώνει στο πρόσωπο του τους απαιτητικούς ρόλους του συζύγου, του πατέρα δύο παιδιών, αλλά και του ελεύθερου επαγγελματία.


Σπούδασε στο τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ έχει ιδρύσει τη δίκη του εταιρεία που ειδικεύεται σε τοπογραφικές, συγκοινωνιακές και άλλες μελέτες. 

Ως επαγγελματίας, είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συμβουλίου Δημόσιων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών, του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών, αλλά και του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων. 


Στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ, στο οποίο είναι και αξιολογημένος διαιτητής στην Α1 Εθνική κατηγορία.


Διαιτητής της Α1 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με ισχυρό δήμαρχο!!! (ο αδιάψευστος μάρτυρας...) Reviewed by THE REFEREES on 11:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.