Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Καταγγελίες περί απειλών σε διαιτητή!!! (ο οποίος κάλεσε την αστυνομία...)


Μια σοβαρή καταγγελία περί απειλών σε διαιτητή είχαμε... από τον 
Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση:


«Δυστυχώς ήρθε η ώρα και για εμάς να βγάλουμε ανακοίνωση μετά τα γεγονότα που ζήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 12/1 στην έδρα του Πρωτέα Κορδελιού.

Σε ένα ματς που κράτησε 3 ώρες σχεδόν επειδή κάποιοι μπέρδεψαν τα αθλήματα και ενώ ήρθαν σε αγώνα μπάσκετ έπαιξαν μποξ. Γνωρίζαμε ότι θα πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια ενάντια στην συγκεκριμένη ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που παίζουμε αντίπαλοι, αλλά πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.

Για να μπούμε στα γεγονότα της Παρασκευής, από το πρώτο δευτερόλεπτο οι αντίπαλοι προσπάθησαν να χαλάσουν τον αγώνα με σκληρά μαρκαρίσματα, με ύπουλα χτυπήματα και με συνεχόμενες διαμαρτυρίες ώστε να μην υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι. Σημειώνουμε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας τους που στο φύλλο αγώνα δηλώνεται σαν έφορος, με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου 10 λεπτά.

Τρία (3) λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ζήσαμε την πιο δύσκολη στιγμή του αγώνα μετά από ένα βίαιο χτύπημα στον αθλητή μας Χρήστο Καλονίκιδη (νούμερο 23), που είχε σαν αποτέλεσμα την εξάρθρωση της επιγονατίδας του, χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι το μοναδικό αποτέλεσμα αυτής της αντιαθλητικής συμπεριφοράς (περιμένουμε να γίνει η μαγνητική και να μάθουμε τα αποτελέσματα). Με τον παίχτη μας να σφαδάζει από τους πόνους στο παρκέ, ο αντίπαλος αντί να ζητήσει συγνώμη κλωτσούσε μπάλες και έβριζε τους διαιτητές που του έδωσαν φάουλ.

Στην διακοπή για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί (γιατί φίλαθλοι δεν λέγονται) και απείλησαν τον ένα διαιτητή με αποτέλεσμα νεάς διακοπής για 30 λεπτά περίπου ώστε να εκκενωθεί το γήπεδο.

Στην διακοπή παίκτης της αντίπαλης ομάδας κινήθηκε απειλητικά προς τον προπονητή μας ανταλλάσσοντας ύβρις εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο και η ομάδα μας να συνεχίσει χωρίς προπονητή στο υπόλοιπο του αγώνα.

Και ενώ ηρέμησαν τα πράγματα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, 5 λεπτά πριν την λήξη, παίκτης της αντίπαλης ομάδας έβρισε παίκτη μας με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να απειλεί τον διαιτητή ότι θα τον περιμένει έξω από το γήπεδο.

Δικαίως ο διαιτητής κάλεσε την αστυνομία για να μπορέσει να αποχωρήσει.

Από την πλευρά μας έχουμε να απαντήσουμε σε όλα αυτά ότι εμείς αγαπάμε το άθλημα όπως είναι, αυτό παίζουμε και αυτό εκπροσωπούμε και όχι την αηδία που βιώσαμε την Παρασκευή απλά για μια νίκη. Τέτοιες νίκες δεν της θέλουμε.

Υ.Γ.: Ακόμα περιμένουμε την συγνώμη από τον τύπο με το 13 που στέρησε το υπόλοιπο της χρονιάς από τον αθλητή μας.

Υ.Γ. 2: Ελπίζουμε η αρμόδια επιτροπή να επιβάλει την ποινή που αρμόζει και όχι να μην δώσει την κατάλληλη σημασία επειδή κάποιοι θα κλαυτούν».

ΣΟΚ: Καταγγελίες περί απειλών σε διαιτητή!!! (ο οποίος κάλεσε την αστυνομία...) Reviewed by THE REFEREES on 11:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.