Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα κόλπα από την ΚΕΔ!!! Η απόφαση που τάραξε τα νερά του ελληνικού μπάσκετ...


Η πολλή ...δημοκρατία βλάπτει... 
 

συνηθίζουμε να λέμε κατά καιρούς. Μόνο που η ...δημοκρατία της ΚΕΔ έφερε αποτελέσματα και ουσιαστικά αποτέλεσε την αιτία να μην "ανοίξει μύτη" στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.  


Τα μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας προέβησαν σε μια κίνηση, απέναντι στο status quo. Απέναντι στην υπάρχουσα κατάσταση. Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης κατέληξε στους τρεις διαιτητές του ντέρμπι, έχοντας λάβει όμως όλες τις παραμέτρους. Όπως τα παράπονα, κυρίως, από την πλευρά του Παναθηναϊκού (Τσαρούχα, Πιτσίλκας).


Έτσι, κατέληξε στη λύση του έμπειρου Πέτρου Παπαπέτρου, του διεθνή Ηλία Καρπάνου και του Γιώργου Κατραχούρα ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του συνδέσμου Κρήτης και τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία. Συν τους Γιάννηδες (Τσιμπούρης και Αγραφιώτης). Αν δεν υπήρχε συναίνεση, τότε θα γινόταν κλήρωση ανάμεσα στους 5 διαιτητές. Οι 2 αίωνιοι συμφώνησαν στην τριάδα και έτσι ορίστηκε. 


Η κίνηση της ΚΕΔ, τελικά, αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς το ματς θα ξεκινούσε δίχως προκατάληψη. Οι 3 διαιτητές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν ακούστηκε ...κιχ από την πλευρά των ηττημένων.  

Νέα κόλπα από την ΚΕΔ!!! Η απόφαση που τάραξε τα νερά του ελληνικού μπάσκετ... Reviewed by THE REFEREES on 8:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.