Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η παρέμβαση τ. μπασκετμπολίστριας που κόβει την "ανάσα" στην Ελλάδα!!!

 


Ήταν γνωστή ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια...

στα νιάτα της στο Μέντιατς και στο Σιμπίου. Επιλέχθηκε για την νεανική εθνική ομάδα και τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα Γυναικών ΦΙΜΠΑ ​​Ευρώπης κάτω των 16 του 1989. 


Η πορεία της όμως, άλλαξε καθώς μεταξύ 1991 και 1995 σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Μπάμπετς-Μπολγιάϊ στο Κλουζ-Ναπόκα. Το 2012 αποφοίτησε με διδακτορικό στη Νομική (για την οποία σπούδασε στο Δυτικό Πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα) με διατριβή για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.



Και πλέον, η Λάουρα Κοντρούτσα Κιόβεσι, η Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέας, είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο ύστερα από την ηχηρή παρουσία, στην Επιτροπή Αναφορών, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, της προέδρου του συλλόγου “Τέμπη 2023”, Μαρία Καρυστιανού.



Να σημειώσουμε ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία είναι ανεξάρτητη και αποκεντρωμένη εισαγγελική αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αρμοδιότητα να διερευνά, να διώκει και να παραπέμπει στη δικαιοσύνη εγκλήματα κατά των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ, όπως εγκλήματα απάτης, διαφθοράς ή σοβαρής διασυνοριακής απάτης στον τομέα του ΦΠΑ.
Η παρέμβαση τ. μπασκετμπολίστριας που κόβει την "ανάσα" στην Ελλάδα!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.