Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η συνεργασία Λιόλιου - Τούτουζα και η αποχώρηση παράγοντα από τον Χολαργό!!! (για κάποιον λόγο έγιναν όλα...)


Διαβάσαμε με ενδιαφέρον για τη συνεργασία της ΕΟΚ με την... καρδιολογική εταιρεία, αντιπρόεδρος στην οποία βρίσκεται ο γνωστός καθηγητής Καρδιολογίας και Υπεύθυνος Iατρείου δομικών καρδιοπαθειών και Καρδιο-ογκολογίας, Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Κωνσταντίνος Τούτουζας.


Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κωνσταντίνος Τούτουζας, μαζί με τον Γιώργο Δρόσο και τον αείμνηστο Θόδωρο Καρατζά, είχαν ανεβάσει τον Χολαργό στην Α1 κατηγορία.


Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η αποχώρηση του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑ, Φώτη Τσώνη, από την προεδρία του Χολαργού εξαιτίας έντονων διαφωνιών με τον καρδιολόγο. Ο Βαγγέλης Λιόλιος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τσώνη, στον οποίο έκανε πρόταση να κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ...

Ο τελευταίος εξ όσων γνωρίζουμε μετακινήθηκε στον Δούκα και συμπεριλήφθηκε στο συμβούλιο των εκπαιδευτηριών...   


Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του ΣΥΔΚΝΑ ανέφερε για τη συνεργασία ΕΟΚ - ΕΚΕ:

 

Ο ΣΥ.Δ.Κ.Ν.Α με τη παρούσα τοποθέτηση  επιδοκιμάζει τη πρωτοβουλία του ανακοινωθέντος μνημονίου συνεργασίας και σύμπραξης καθώς και των πολύπλευρων εγχειρημάτων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Αξιώνει θετικά τις συνθήκες με τις οποιες αυτή η συνεργασία εκτυλίσσεται και κατοχυρώνεται με την Ε.Ο.Κ και την Ε.Κ.Ε. σε κοινό προορισμό με γνώμονα την πρόληψη της καρδιακής υγείας των αθλητών-καλαθοσφαιριστών.


Οι περιπτώσεις καρδιακής προσβολής και ανακοπής στα γήπεδα της Καλαθοσφαίρησης αλλά και ευρύτερα σε όλα τα αθλήματα είναι πραγματικότητα και μας έχουν απασχολήσει με αρνητικό πρόσημο τα τελευταία κυρίως έτη. 

Η συνεργασία Λιόλιου - Τούτουζα και η αποχώρηση παράγοντα από τον Χολαργό!!! (για κάποιον λόγο έγιναν όλα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.