Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΟΚ για τις wild cards...

 


«Για να μη λέμε μόνο τα... στραβά» έγραψε ο πολύπειρος προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση των επτά ομάδων που εξασφάλισαν wild card για τη νέα σεζόν στη National League 1. 


Ένα φαινομενικό «μπράβο» προς την ΕΟΚ που, όπως άφησε να εννοηθεί, δεν έδωσε φέτος κάρτες παραμονής σε υποβιβασμένες ομάδες. Όμως το μήνυμα κάθε άλλο παρά κολακευτικό ήταν, καθώς με σαφή ειρωνεία «φωτογράφισε» την παραμονή της Αρετσού Καλαμαριάς – τελευταίας πέρυσι στον 3ο όμιλο – στη νέα κατηγορία. Το παρασκήνιο, προφανώς, δεν λείπει ούτε από τις... χαμηλότερες κατηγορίες.


Το blog που διαβάζετε ήταν το μοναδικό που αποκάλυψε τη σχέση «Παστρικές δουλειές» στο μπάσκετ: Όταν η συνεργασία φέρνει... wild card!