Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κορομηλάς: "Θα μας κόψετε τα γεννητικά όργανα!!! (διακόπτουμε για διαφημίσεις λόγω της ακαταλληλότητας του περιεχομένου)

Πήρε η ....μπάλα και τον Χάρη Καρακατσούνη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ. Ο Σταυρόπουλος του Ολυμπιακού εμφανώς δυσαρεστημένος, επιτέθηκε στα μέλη της ΚΕΔ για την παρουσία του Βολιώτη ο οποίος είχε ζητήσει να εξαιρείται από τους αγώνες της Δευτέρας. "Δεν καταλαβαίνω τον Καρακατσούνη γιατί τον βάζετε να σφυρίξει"...
είπε ο παράγοντας και τον ενημέρωσαν ότι το κόλλημα έληγε στις 3 Δεκεμβρίου του 2012.
Συμεωνίδης: "Κάνουμε κάτι κρυφό; Να σας ρωτάμε για τους διαιτητές που θα μπαίνουν στους αγώνες; Είχαμε πει ότι δεν θα έπαιζε μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν το θυμάσαι... Αυτός μας έστειλε χαρτί, το σεβαστήκαμε. Τι να κάνουμε; Να μην τον ξαναβάλουμε;"
Σταυρόπουλος: "Δεν είναι για γέλια!!! Όπως τα έχετε κάνει είναι ένα συνεχές μαγείρεμα..."
Κορομηλάς: "Τι θέλεις να πεις; Στην Ευρωλίγκα σου βάζουν πενήντα διαιτητές; Τι θέλετε να πείτε; Ότι είμαστε διαβλητοί; Σας παρακαλώ... Αυτό λέει η επιτροπή. Θα μας κόψετε και τα γεννητικά όργανα..."     
Κορομηλάς: "Θα μας κόψετε τα γεννητικά όργανα!!! (διακόπτουμε για διαφημίσεις λόγω της ακαταλληλότητας του περιεχομένου) Reviewed by THE REFEREES on 3:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.