Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μπέρδεμα με τα γκρουπ των διεθνών διαιτητών (έχασε η μάνα το παιδί...)

Νέο μπέρδεμα σημειώθηκε για την τοποθέτηση των διαιτητών στα δύο γκρουπ για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Σταυρόπουλος κατά Συμεωνίδη, με τον πρώτο να αφήνει υπονοούμενα ότι ο Γκόντας έμεινε εσκεμμένα εκτός του αγώνα της Δευτέρας!!!

Συμεωνίδης: "Κάνουμε τώρα ό,τι κάναμε και στο πρώτο γύρο. Τοποθετούμε και τους πέντε διαιτητές (Χριστοδούλου, Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής, Πηλοϊδης) και βγαίνουν οι δύο, ενώ οι υπόλοιποι θα μπουν στην κλήρωση μαζί με τους Φούφη, Κορομηλά και Καρακατσούνη.
Σταυρόπουλος: "Δεν είναι η ίδια διαδικασία με την άλλη φορά, δεν κάνατε αυτό... Την άλλη είχατε βάλει Πηλοϊδη, Τανατζή στο δεύτερο γκρουπ ενώ τώρα τους περνάτε στο πρώτο... Τους δίνετε διπλή ευκαιρία για να βγουν.
Συμεωνίδης: "Θέλετε να βγάλουμε τον Πηλοϊδη; Την άλλη φορά υπήρχε και ο Γκόντας, που δεν μπορεί να σφυρίξει. Εμείς μιλάμε για την ίδια διαδικασία και όχι, τα ονόματα. Αυτό είναι δική μας δουλειά. Εσείς θα αποφασίσετε ποιοι ρέφερι μπαίνουν στο πρώτο γκρουπ και ποιοι στο δεύτερο; Παρεμβαίνουμε εμείς στο ποιοι παίκτες θα μπουν στην πεντάδα;"
Σταυρόπουλος: "Θα μας πείτε επιτέλους ποιοι διαιτητές συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο γκρουπ και ποιοι στο δεύτερο; Όλο τα αλλάζετε..."
Συμεωνίδης: "Φυσικά και θα τα αλλάξουμε ανάλογα με την απόδοσή τους. Ο Γκόντας δεν μπορεί να σφυρίξει..."
Σταυρόπουλος: "Συγνώμη αλλά εσείς κάνατε τον Γκόντα να μην μπορεί να σφυρίξει με τον ορισμό στο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός".
Συμεωνίδης: "Τι λέτε; Είσαστε εδώ; Δεν είσαστε... Έγινε κλήρωση μεταξύ του Φούφη και του Γκόντα".  
Μπέρδεμα με τα γκρουπ των διεθνών διαιτητών (έχασε η μάνα το παιδί...) Reviewed by THE REFEREES on 3:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.