Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χρυσό ...οδηγό προσλαμβάνει ο Παπαδημητρίου (μεγαλεία για τον πρόεδρο...)


Τυχερός ο Νίκος Παπαδημητρίου, που θα έχει και ...χρυσό οδηγό στο σύνδεσμο της Αθήνας!

Βγήκαν τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης και μάθαμε:
Έγινε παρουσίαση των δειγμάτων φανέλας και παντελονιού που προσκόμισε υποψήφιος χορηγός του Συνδέσμου. Επιπλέον έγινε ενημέρωση του Προέδρου κου Παπαδημητρίου για εκδήλωση ενδιαφέροντος από την εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ για πιθανή χορηγία του Συνδέσμου. Αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και με τους δύο ενδιαφερόμενους για την συμφερότερη συμφωνία.  
Θέμα 2ο : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Έγινε ενημέρωση των μελών του  Δ.Σ για τις δύο (2) ήδη κατατεθείσες προσφορές για τη δημιουργία ιστοσελίδας του Συνδέσμου και αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχισθεί η έρευνα για επιπλέον προσφορές στα πλαίσια εξεύρεσης οικονομικότερης δυνατής λύσης.
Θέμα 3ο : ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ κου ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ
Το μέλος μας κος Παυλόπουλος Ανδριανός παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ και ενημέρωσε τα μέλη του για θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος. Μετά την ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε να διευθετηθούν τα εν λόγω θέματα στα πλαίσια κοινά αποδεκτών και εφικτών λύσεων.
Θέμα 4ον  : ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Για την επίλυση διάφορων προβλημάτων και δυσλειτουργιών που έχουν εντοπιστεί στη διαδικασία ορισμού διαιτητών σε διάφορα τουρνουά αποφασίστηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:
1.   Να υπάρξει επικοινωνία με όλους τους υπεύθυνους οργάνωσης των εν λόγω τουρνουά που συμμετέχουν ως διαιτητές μέλη του Συνδέσμου μας και να ενημερωθούν για συγκεκριμένες αποφάσεις που αφορούν τον ορισμό των διαιτητών.
2.    Να κληθούν σε απολογία τα μέλη μας κ.κ Τραγάκης Γ. και Σέρρας Πλ. για κατ’ επανάληψη συμμετοχή άνευ ορισμού σε διάφορους αγώνες.
3.   Διαιτητές που συμμετέχουν σε αγώνες χωρίς να έχουν ορισθεί από την ΚΕΔ/ΕΣΚΑ ή τους κ.κ Άκελ Χρ. και  Θεολογίτη Γ. θα τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού για χρονικό διάστημα που θα αποφασίζεται κατά περίπτωση.
4.   Δεν επιτρέπεται στα μέλη μας να διαιτητεύουν αγώνες στους οποίους συμμετέχουν μη ενεργοί ή διαγραμμένοι διαιτητές του Συνδέσμου.
Θέμα 5ον  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ –ΣΧΟΛΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Λόγω έλλειψης χρόνου και πρόωρης αποχώρησης κάποιων μελών του Δ.Σ για προσωπικούς λόγους, αποφασίστηκε τα θέματα της αξιολόγησης των διαιτητών τοπικής κατηγορίας και της προκήρυξης σχολής νέων διαιτητών να συζητηθούν εκτενώς στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ
Χρυσό ...οδηγό προσλαμβάνει ο Παπαδημητρίου (μεγαλεία για τον πρόεδρο...) Reviewed by THE REFEREES on 11:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.