Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Από το ...αυτί και στη γενική συνέλευση η ΟΔΚΕ (τι θέλουν οι Γεωργιάδης, Πουρσανίδης)


Γενική συνέλευση εδώ και τώρα ζητούν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώργος Πουρσανίδης από τον Ηλία Καφφέ!!! Από το ...αυτί και στη συνέλευση θέλει να πάει ο σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης τα μέλη της ΟΔΚΕ επειδή πρέπει να δοθούν λύσεις σε δύο σοβαρά θέματα...
Το πρώτο είναι ότι δεν υπήρξε παρακράτηση φόρου και έτσι, κάποιοι διαιτητές θα πληρώσουν έως και 45% των αμοιβών τους στην εφορία και το δεύτερο τι θα γίνει με το θέμα των προστάζ. Η επιστολή αναφέρει:
Κύριε Πρόεδρε,
Α) Όπως θα έχετε πληροφορηθεί απέστειλε η Ε.Ο.Κ. σε όλους τους αξιολογημένους διαιτητές την βεβαίωση αποδοχών για το έτος 2012.
Σε αυτή τη βεβαίωση δεν περιλαμβάνεται την παρακράτηση φόρου 20% όπως είχε συμφωνηθεί και πραγματοποιηθεί  τα προηγούμενα χρόνια.
Το θέμα ‘όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σοβαρό γιατί κάποιοι διαιτητές θα κληθούν να πληρώσουν έως και 45% των αμοιβών τους στην εφορία.
Β) Σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης  των διαιτητών στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, δεν μας έχετε ξεκαθαρίσει τον αριθμό των διαιτητών που σκοπεύετε να προάγετε (π.χ. 15-20 άτομα) ή εάν θα χρειαστεί να φύγουν από τις λίστες των αξιολογημένων διαιτητών ανάλογος αριθμός ατόμων ή τέλος εάν θα γίνει συνδυασμός των δύο παραπάνω.
Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε  έκτακτη Γενική Συνέλευση, το συντομότερο  δυνατόν, καθώς θεωρούμε τα παραπάνω θέματα άκρως σοβαρά.
Από το ...αυτί και στη γενική συνέλευση η ΟΔΚΕ (τι θέλουν οι Γεωργιάδης, Πουρσανίδης) Reviewed by THE REFEREES on 11:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.