Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιβεβαιώθηκε η τιμωρία για λάθος εκτίμηση (πόσο καιρό μένει εκτός)

Τα είπαμε αυτά... Τιμωρήθηκε μέσα στη φούρια του αγώνα αν και δεν έφταιγε. Τον πήρε όμως η μπάλα. Αναφερόμαστε στον...
Τάσο Αναστασόπουλο και στο ματς Περιστέρι - Αετός, όπου κατατέθηκε ένσταση ενώ τιμωρήθηκαν οι Θεοδωρόπουλος, Μαραμής. Ο δεύτερος έκανε ένα λάθος στην αξιολόγηση της φάσης και έπεσαν καμπάνες. Ο σύνδεσμος κριτών τιμώρησε με έναν μήνα τον αντιπρόεδρο, αν και λειτούργησε όπως προβλέπει ο κανονισμός. Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση...
Το Δ.Σ συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή 20/12/2013 προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα Γ.Σ Περιστερίου –Αετός ΓΑ, σε συνδυασμό με τον ορισμό του κριτή Τάσου Αναστασόπουλου στον αγώνα κυπέλλου την Δευτέρα 23/12/2013 στο Ο.Α.Κ.Α μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού.
Επειδή όλα δημιουργήθηκαν μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην συσκευή των 24’’(είχε κολλήσει και ξεκίνησε με καθυστέρηση 3’’). Αν και ενημερώθηκαν οι διαιτητές στον πρώτο νεκρό χρόνο όπως άλλωστε αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα για την παράβαση των 24'', ο χρονομέτρης των 24'' δεν βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει έγκαιρα τους διαιτητές, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γ.Σ Περιστερίου να ολοκληρώσει στην πραγματικότητα την επίθεσή της σε 27'' και παράλληλα να έχουμε καλάθι 3 πόντων στην εκπνοή της επίθεσης. 
Το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα ο Τάσος Αναστασόπουλος (χρονομέτρης 24΄΄ στον αγώνα Γ.Σ Περιστερίου-Αετός ΓΑΣ), να μην συμμετέχει σε αγώνες των Εθνικών κατηγοριών και αγώνες του ΕΣΑΚΕ για ένα μήνα σύμφωνα και με την τιμωρία των διαιτητών του αγώνα.
Για τον αγώνα του κυπέλλου της 23/12/2013 ο κριτής αντικαταστάθηκε
Επιβεβαιώθηκε η τιμωρία για λάθος εκτίμηση (πόσο καιρό μένει εκτός) Reviewed by THE REFEREES on 8:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.