Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα ...πηγαδάκια που στήθηκαν για την καφετέρια του Αναστόπουλου (είναι για γέλια και για κλάματα)

Αρχίσαμε τώρα... Επειδή δεν άρεσε στον Ολυμπιακό η διαιτησία που θα σφυρίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, άρχισαν να βγαίνουν δημοσιεύματα εις βάρος του Αναστόπουλου και την ΚΕΔ!!!
Αστεία δημοσιεύματα βέβαια, διότι αν θεωρείτε ότι είναι μεμπτό στην καφετέρια του Αναστόπουλου να πηγαίνουν για καφέ τα μέλη της ΚΕΔ, της ΟΔΚΕ και γενικά οι διαιτητές, είσαστε γελασμένοι. Καφετέρια είναι, δεν είναι κλειστό κλαμπ και πάνε να πιουν το καφέ τους και όχι να αποφασίσουν ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και ποια όχι.
Και ο Κώστας Ρήγας διέθετε καφετέρια και πήγαιναν εκεί όλοι οι ρέφερις για να χαλαρώσουν και να πουν μια διαιτητική κουβέντα. Τι σημαίνει αυτό; Άλλο που κάποιοι ανεγκέφαλοι προκάλεσαν στον Ρήγα πολλούς πονοκεφάλους με την εμπρηστική επίθεση.
Είναι απαράδεκτο, είναι εξωφρενικό εν έτη 2014 να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Και κυρίως υποβιβάζουμε την προσωπικότητα των διαιτητών...   
Τα ...πηγαδάκια που στήθηκαν για την καφετέρια του Αναστόπουλου (είναι για γέλια και για κλάματα) Reviewed by THE REFEREES on 9:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.