Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Τέλος η Λάρισα για τον Φάρο!!! (αν και πιέζει αφόρητα η ΕΟΚ...)

Πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα ακούστηκαν για τη νέα έδρα του Φάρου, συμφερόντων Παντελή Μπούμπουρα και υιού. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι η ομάδα θα παραμείνει στη Λάρισα για ένα ακόμα χρόνο αφενός, λόγω του ότι το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο πριν από τον Νοέμβριο και αφετέρου, επειδή είναι επιθυμία αξιωματούχων της ΕΟΚ.

Κάποιοι μίλησαν για έλλειψη τομογράφου στο νοσοκομείο της Λήμνου και άλλοι για τα αεροπορικά δρομολόγια.

Ο Παντελής Μπούμπουρας έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Φάρος θα φωτίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Λήμνο, αφού επισπεύδονται οι διαδικασίες για το γήπεδο.

"Η ομάδα θα παίξει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, πάει και τελείωσε...", φέρεται να είπε ο επιχειρηματίας στους συνεργάτες του κι αυτό αναμένεται να συμβεί.

Άρα, όπως σας αποκαλύψαμε (πατήστε εδώ), ο Κώστας Κώτσης θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής στην ΚΑΕ, αξιόλογος και ικανότατος.

Σε περίπτωση την οποία δεν επέλθει συνεργασία με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, τότε βάλτε στο μυαλό σας και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Αυτά και βλέπουμε...
Οριστικό: Τέλος η Λάρισα για τον Φάρο!!! (αν και πιέζει αφόρητα η ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 6:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.