Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το χειρότερο σενάριο: Ο ...νεόπλουτος Λιόλιος περιμένει τον Γαλατσό στον μικρό τελικό!!!

Τρεχάτε ποδαράκια... Ο ...νεόπλουτος, όπως τον χαρακτήρισε ο Θεοδώρου στο δου σου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Λιόλιος, περιμένει πως και πως στον μικρό τελικό τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, για να του ...εξηγήσει για την επικύρωση της βαθμολογίας!

Το χειρότερο σενάριο για την Α1 είναι το ματς Προμηθέας - ΠΑΟΚ, αφού υπάρχει μέγιστη αντιπαλότητα.

Ο Λιόλιος λέει στους συνεργάτες του ότι ο Γαλατσό ενδιαφέρεται πρώτα για τον ΠΑΟΚ και ύστερα για τον ΕΣΑΚΕ και ο τελευταίος διαρρέει ότι υπάρχει συμμαχία με την ΕΟΚ, αφού ο Προμηθέας είναι η αγαπημένη της ομάδα του γενικού - γενικώς, Τάκη Τσαγκρώνη.

Κοινώς, μπάχαλο... 

Πάντως, για την ιστορία οι παρατηρητές έμειναν ευχαριστημένοι από τις δύο διαιτητικές τριπλέτες και συγκεκριμένα από τους Αναστόπουλο, Δεσλή , Παντελίδης (Λαύριο - Προμηθέας) και από τους Σχινά, Σώμο, Παναγιώτου (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ). 

Το θετικό είναι ότι δεν ακούστηκε "κιχ" και οι διαιτητές καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν πάει, κατά γενική ομολογία, σούπερ.
Το χειρότερο σενάριο: Ο ...νεόπλουτος Λιόλιος περιμένει τον Γαλατσό στον μικρό τελικό!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.