Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η πρωινή σύσκεψη ΕΟΚ, ΟΔΚΕ για το εργόσημο και οι αποφάσεις! (το βράδυ έχουμε την τηλεδιάσκεψη)

Σήμερα πουρνό - πουρνό, στα γραφεία της ΕΟΚ, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, συγκεντρώθηκαν οι παράγοντες της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ. Από τη μία ήταν οι Μπούσιας, Δούκας και Ντάβαρης και από την άλλη οι Γολέμης, Τσαγκρώνης και Παπαπανικολάου.

Πάνω από δύο ώρες διήρκησε η σύσκεψη των δύο πλευρών, με τους παράγοντες διαιτησίας να θέτουν τα ζητήματα από το εργόσημο.

Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση των απόψεων και ειπώθηκε ότι πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις.

Δεν ξέχασαν ότι το θέμα του εργόσημου ξεκίνησε επί εποχής Ηλία Καφφέ, όταν σε συναντήσεις με τους υφυπουργούς Αθλητισμού, Ανδριανό και Κοντονή επέμενε μυστικά να γίνει επαγγελματική η διαιτησία, ώστε και η ΟΔΚΕ να έχει πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις.

Αποφασίστηκε λοιπόν ότι:


  • Η διαιτησία είναι ερασιτεχνική και θα παραμείνει με τη συγκεκριμένη μορφή σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης και της Α1.
  • Το εργόσημο θα γίνει προσπάθεια να μην ισχύσει για τους διαιτητές, κριτές, κομισάριους και παρατηρητές. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει εργοδοτική εισφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
     
  •  Θα κλειστούν συναντήσεις με αρμόδιους φορείς και υπουργεία, με στόχο να μην ισχύσει το εργόσημο. 
Αμέσως μετά τις 20 Αυγούστου θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. 



Η πρωινή σύσκεψη ΕΟΚ, ΟΔΚΕ για το εργόσημο και οι αποφάσεις! (το βράδυ έχουμε την τηλεδιάσκεψη) Reviewed by THE REFEREES on 12:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.