Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μέγα λάθος: Ο Συμεωνίδης απουσίαζε για δεύτερη χρονιά από το σεμινάριο της ΟΔΚΕ!!! (όλο το παρασκήνιο)

Ο γενικός συντονιστής της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, απουσίαζε για δεύτερη φορά από το επιμορφωτικό σεμινάριο των διαιτητών και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλες αναταραχές!!! Στη Ναύπακτο η απουσία του Θεσσαλονικού συζητήθηκε σε υπερβολικό βαθμό...
και πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν, αφού έλειπε και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος όμως ήταν δικαιολογημένος λόγω ορισμού.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέμεναν την απόφαση του Συμεωνίδη λόγω των όσων είχαν συμβεί πριν από λίγους μήνες με την αγορά δύο καφετεριών από πρόεδρο συλλόγου της Α1, αφού είναι πραγματικά σε δύσκολη θέση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πηγαδάκια στη Ναύπακτο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο γκρουπ διαιτητές και παράγοντες διαιτησίας σχολίαζαν με τα πιο μελανά χρώματα την αγορά των δύο καφέ και ανέφεραν ότι δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό.

"Μας φώναζε να μην έχουμε σχέσεις με τους παράγοντες των ομάδων και ο ίδιος κάνει το παιχνίδι του...", ανέφεραν σε "πηγαδάκια". 

Γενικά το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τον Συμεωνίδη εντός της διαιτησίας κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα!!!
Μέγα λάθος: Ο Συμεωνίδης απουσίαζε για δεύτερη χρονιά από το σεμινάριο της ΟΔΚΕ!!! (όλο το παρασκήνιο) Reviewed by THE REFEREES on 12:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.