Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Βόμβα" Γαλατσόπουλου για ΚΕΔ και παρατηρητές!!! (η μυστική συμφωνία με τον Βασιλακόπουλο)

Βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, όπως άλλωστε είχαν αποκαλύψει οι Γκρίζοι Λύκοι και κατευθύνθηκε με γοργά βήματα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η ΚΕΔ...
Δεν υπολόγισε όμως, την απουσία του γενικού - γενικώς, Τάκη Τσαγκρώνη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην Κρήτη μαζί με τον Μπάμπη Μαρκάκη και αξιωματούχους της ΦΙΜΠΑ.

"Αφού δεν είναι εδώ ο γενικός, συνάντηση δεν γίνεται...", είπε ορθά - κοφτά στον πρόεδρο της λίγκας ο γενικός συντονιστής, Στέλιος Συμεωνίδης: "Εμείς δεν έχουν τον θεσμικό ρόλο να συναντηθούμε μαζί σου. Ως εκ τούτου ανέβαινε στον πάνω όροφο..."

Υποχρεωτικά ο Γαλατσόπουλος επισκέφθηκε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και του έθεσε τρία ζητήματα:


  • Αρχικά να ορίζονται τα ίδια τα μέλη ως παρατηρητές αλλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος να αραιώνουν τις εμφανίσεις τους.
  • Να ορίζεται πιο χαμηλά το κόστος των μετακινήσεων του κάθε παρατηρητή, ώστε να μην επιβαρύνονται τα σωματεία. Εδώ ο Γαλατσό έθεσε και το θέμα του εργόσημου, όπου σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν οι ομάδες θα πληρώσουν περίπου 5.000 ευρώ.
  • Η έκπληξη είναι τα μέλη της ΚΕΔ να συνεδριάζουν μια φορά τις τρεις εβδομάδες και να ορίζουν μια και έξω τους ρέφερις λόγω κόστους. Σε περίπτωση που κάποιος υστερήσει, τότε τηλεφωνικά τον αλλάζουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιοι θα σφυρίζουν και στη ρωσική λίγκα, κάτι που θέλει και ο Νίκος Πιτσίλκας.  
"Βόμβα" Γαλατσόπουλου για ΚΕΔ και παρατηρητές!!! (η μυστική συμφωνία με τον Βασιλακόπουλο) Reviewed by THE REFEREES on 8:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.