Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλο το παρασκήνιο των εξετάσεων: Ποιος διεθνής "κόπηκε", ποιος πήγε "σφαίρα" και τι συζητήθηκε!!!

> Άπαντες παρόντες και με διάθεση καλή συνευρέθησαν οι διεθνείς διαιτητές στην Καλλιθέα. Στις 11 το πρωί βρέθηκαν στο κλειστό οι διαιτητές και λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησαν οι αγωνιστικές εξετάσεις.

> "Αέρα" πήγε ο Τόμι Σχινάς, ο οποίος στα 49 του νοιώθει ανανεωμένος και αδυνατισμένος. Φαίνεται ότι η υποψηφιότητα που θα θέσει στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Αμαρουσίου του έχει κάνει καλό. Πάντως, έστειλε και το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
> Αντίθετα, έμεινε πίσω ο Νίκος Σώμος κι αυτό σημαίνει ότι μάλλον, θα χάσει την υπόλοιπη αγωνιστική χρονιά. Ναι μεν το έβγαλε το τεστ, αλλά οι επιδόσεις του δεν ήταν καλές, ενώ επισημάνθηκε το θέμα των περιττών κιλών.

> Το βίντεο, ωστόσο, θα φθάσει στη ΦΙΜΠΑ. Βέβαια, έγινε σαφές ότι η φυσική κατάσταση του εν λόγω ρέφερι δεν ήταν και η καλύτερη.

> Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι παρουσιάστηκαν απόλυτα προετοιμασμένοι, παρ' ότι κάποιοι σφύριζαν χθες σε κρίσιμα ματς και κάποιοι άλλοι προερχόντουσαν από ταξίδι...

> Είδαμε και τον Γιάννη Φούφη, με τον οποίο δεν είχαν πολλά - πολλά οι συνάδελφοί του.

> Από την ΚΕΔ είδαμε τον Κώστα Κορομηλά και τον Κυριάκο Ταβουλαρέα και από την ΟΔΚΕ τον Παναγιώτη Ντάβαρη και τον Μιχάλη Δούκα. Το παρών έδωσε και το μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, Λευτέρης Ντίνος, υπεύθυνος για το γήπεδο.

> Εξετάστηκαν όμως και όσοι δικαιολογημένα είχαν κοπεί. Πέρασαν οι Παυλόπουλος, Χουγιάζος και δεν τα κατάφερε ο Παπαγεωργίου.

> Ο Αδριανός Παυλόπουλος είχε κι άλλη χαρά σήμερα, αφού ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, τον ανακοίνωσε στο ψηφοδέλτιο. Άρα, πάει για ακόμα μια θητεία ο ισχυρός ανήρ των αθλητικών θεμάτων στο δήμο.

> Σε αγωνιστικό τεστ υποβλήθηκε και ο Στέφανος Παπαθανασίου, ο οποίος θα απουσιάζει στο εξωτερικό στις 17 Φεβρουαρίου οπότε και θα γίνουν οι εξετάσεις των ρέφερις της Α1. Ο γγ του ΣΕΔΚΑ πέρασε χωρίς πρόβλημα. 

> Άσχημη εντύπωση έκανε σε όλους το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν στο τεστ οι Θεσσαλονικείς που είχαν κοπεί. Αλλά ούτε καν έστειλαν έγγραφο ότι θα απουσιάσουν σήμερα. Συζητήθηκε έντονα η στάση τους...
Όλο το παρασκήνιο των εξετάσεων: Ποιος διεθνής "κόπηκε", ποιος πήγε "σφαίρα" και τι συζητήθηκε!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.