Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα πρακτικά της ΚΕΔ ζήτησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ!!! (τι θα κάνουν οι διαιτητοπαράγοντες...)

Ως γνωστό, προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατέθεσε ο Ολυμπιακός, ζητώντας να ακυρωθεί ως παράνομη η κλήρωση της Παρασκευής για τους διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως ήταν παράτυπη η διαδικασία, καθώς δεν ήταν παρών ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, παρά μόνο δύο μέλη της επιτροπής (Ταβουλαρέας, Κορομηλάς).

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, διευθυντής της ΚΑΕ, φέρεται να επικοινώνησε με την ΚΕΔ και να έθεσε αίτημα να παραλάβει τα πρακτικά, όμως, αυτό ήταν τουλάχιστον, μπακαλίστικο. Γι' αυτό και ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ ζήτησε αρμοδίως τα πρακτικά, τα οποία και θα κατατεθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα εμφανίζεται ξεκάθαρα ο Συμεωνίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ και θα καταγράφεται η ψηφοφορία για την παρουσία του Αναστόπουλου στην κλήρωση. Άρα, δεν συντρέχει και λόγος ακύρωσης της αγωνιστικής, κάτι που μάλλον γνωρίζει και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.



Τα πρακτικά της ΚΕΔ ζήτησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ!!! (τι θα κάνουν οι διαιτητοπαράγοντες...) Reviewed by THE REFEREES on 10:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.